211 8000 313
 • Λ. Μαραθώνος 21, Νέα Μάκρη, Αττικής
 • 2118000313
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Newsletter
Γίνεται φόρτωση...

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ-ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ; Σε ενδιαφέρει!

Είστε τεχνικός, εγκαταστάτης, μεταπωλητής ή έχετε εταιρεία με συναφές επάγγελμα;  Οι ανάγκες σας είναι προτεραιότητές μας!

Η εταιρεία μας μετά από τα 15 χρόνια παρουσία της στο χώρο της πληροφορικής έχει συγκεντρώσει όλους τους πιθανούς προβληματισμούς σας και σας προσφέρει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

 • Φροντίζουμε να έχουμε όλα τα δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας αιχμής των κατασκευαστών που προμηθεύουμε άμεσα διαθέσιμα για να καλύψουμε τις περισσότερες από τις ποσοτικές σας ανάγκες.
 • Εξασφαλίζουμε για εσάς τα χαμηλότερα κόστη μεταφορικών με τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες courier με flat χρέωση σε όλη την επικράτεια.
 • Δημιουργώντας προσωπικές σχέσεις με το πελατολόγιό μας, φροντίζουμε για την άμεση και σωστή διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών σας παραγγελιών εξασφαλίζοντάς σας ταχύτητα.
 • Φροντίζουμε να εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά στο καλύτερο χρονικό διάστημα απόκρισης της αγοράς κάθε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (RMA). Παρέχουμε Άμεση αντικατάσταση ελαττωματικών συσκευών που είναι εντός εγγύησης χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες επιστροφής στον κατασκευαστή για επιπλέον ελέγχους, ενώ οι αντικαταστάσεις μας στα (RMA) είναι ως επί το πλείστον καινούρια και αμεταχείριστα προϊόντα.
 • Όταν η ανάγκη είναι επείγουσα μην ξεχνάτε το XPATIT – RMA REFUND. Κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα μας αγοράστε εκ νέου το προϊόν που χρειάζεστε και επιστρέψτε μας βάσει των οδηγιών επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων το παλιό «ελαττωματικό - RMA» προϊόν.  Μετά την διαπίστωση και την επιβεβαίωση του ελαττώματος του παλιού προϊόντος εμείς θα σας επιστρέψουμε την αξία του ελαττωματικού προϊόντος είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με πιστωτικό υπόλοιπο στην καρτέλα σας έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε το ποσό για τις επόμενες αγορές σας.
 • Το συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό του τεχνικού μας τμήματος εξυπηρετεί εργάσιμες ώρες και ημέρες κατά προτεραιότητα όλους τους επαγγελματίες δίνοντας λύση σε τυχόν δυσλειτουργίες που μπορούν να προκύψουν στην εγκατάστασή σας.
 • Με εμπιστοσύνη και απόλυτη εχεμύθεια καλύπτουμε πιθανές τεχνικές συμβουλές που χρειάζεστε και προτείνουμε πάντα τα κατάλληλα προϊόντα.
 • Ενημερωνόμαστε πρώτοι για νέα πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και σας τα παρουσιάζουμε εξοικονομώντας για εσάς το χρόνο που θα σπαταλούσατε για αναζήτηση νέων λύσεων.
 • Είμαστε εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Παραγωγών Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΗΗΕ) του ΥΠΕΧΩΔΕ απαλλάσσοντάς σας από κάθε προβληματισμό (σε περίπτωση ελέγχου από αρμόδιους φορείς) και εξασφαλίζοντάς σας νομιμότητα σε όλες τις αγορές σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.
 • Φροντίζουμε τα προϊόντα που εμπορευόμαστε να είναι σύννομα με το κανονιστικό πλαίσιο και τον ελληνικό νόμο, γι’ αυτό και δεν ξεχνάμε να επισημαίνουμε στις λεπτομέρειες κάθε προϊόντος τα επιτρεπτά όρια εκπομπών.
 • Τέλος στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης των επιχειρήσεων για ανταγωνιστικές τιμές η Xpatit προσφέρει στις συνεργαζόμενες εταιρείες, σε εγκαταστάτες και μεταπωλητές τη δυνατότητα συνεργασίας με προνομιακές τιμές χονδρικής και εκπτώσεις, με βάση το μέγεθος της παραγγελίας, απευθείας στις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες.

Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας για το πως μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και εξασφαλίστε με τις αγορές  σας  προνόμια στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό έτσι ώστε να οργανώνετε άμεσα και αποτελεσματικά τον προϋπολογισμό σας.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ