211 8000 313
  • Λ. Μαραθώνος 21, Νέα Μάκρη, Αττικής
  • 2118000313
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Newsletter
Γίνεται φόρτωση...

Κερδίστε! κεραίες #RFElements Symmetrical Horn TP με την #Xpatit #PhotoContest #Φωτοδιαγωνισμός

Δείξτε μας τα έργα σας και τις εγκαταστάσεις σας! Κάντε Post στη Σελίδα μας φωτογραφίες από εγκαταστάσεις σας όπου έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα της εταιρείας RF Elements και βρίσκονται στην Ελλάδα ή την Κύπρο. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να δημοσιεύονται σαν σχόλια στην σελίδα μας στο Facebook ή σαν Τweets στη σελίδα μας στο Twitter! Εάν οι διαγωνιζόμενοι συγκεντρώσουν δηλώσεις αρέσκειας και στα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε οι δηλώσεις αυτές θα αθροιστούν ώστε να βγει ο νικητής. 

Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας και ενημερώστε μας για τα αποτελέσματα της εγκατάστασής σας και τις επιδόσεις των προϊόντων που χρησιμοποιήσατε.

Μην ξεχνάτε στις αναρτήσεις σας τα hashtags #Antenna #RFElements #Greece #Cyprus #RFElementsPhotoContest #Xpatit

Μπείτε στο διαγωνισμό μας, κερδίστε likes και το κοινό θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη φωτογραφία. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε όσο πιο δημιουργικοί και ευφάνταστοι γίνεται!

Το έπαθλο του διαγωνισμού θα είναι μια κεραία RF Elements SH-TP-5-30 με τον adapter της επιλογής σας!

Ας κερδίσει ο καλύτερος! #WeHaveHorns! #SymmetricalHorns #Twistport

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από 12/07/2017 και θα διαρκέσει 4 εβδομάδες (έως και 08/08/2017).
Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί την επομένη ημέρα από την λήξη του διαγωνισμού στην επίσημη fan page της Xpatit στο Facebook και στην σελίδα της Xpatit στο Twitter.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ