211 8000 313
  • Λ. Μαραθώνος 21, Νέα Μάκρη, Αττικής
  • 2118000313
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Newsletter
Γίνεται φόρτωση...

MIKROTIK - TRAINING

Τα σεμινάρια Mikrotik στην Xpatit είναι πλέον γεγονός.  Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο των Δικτύων και συγκεκριμένα στην καθημερινή επίλυση προβλημάτων και υλοποίηση δικτυακών σεναρίων σε όλη τη γκάμα προϊόντων Routerboard, η Xpatit διοργανώνει επίσημα όλες τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις και εξετάσεις (MTCNA, MTCRE, MTCWE, MTCTCE, MTCUME, MTCINE) της MikroTik.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται με εισηγητή τον κύριο Πουρνάρα Aθανάσιο ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της Xpatit και είναι ενταγμένος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τις πρώτες ημέρες της σύστασής της.  Ο κύριος Πουρνάρας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των δικτυακών προϊόντων και εγκαταστάσεων, όντας πλέον Mikrotik Certified Trainer συνεχίζει δυναμικά τις εισηγήσεις του στα σεμινάρια της Xpatit σαν φυσική συνέχεια της καθημερινής επαφής που έχει με το πελατολόγιο της εταιρείας παραδίδοντας κατά περίπτωση τόσο την προ-απαιτούμενη – επίσημη εκπαιδευτική ύλη κάθε σεμιναρίου όσο και σεμινάρια – labs επί πρακτικών θεματικών ενοτήτων που θα σας λύσουν τα χέρια για τις ανάγκες τις καθημερινότητας.
Στην Xpatit φιλοδοξούμε τα επίσημα σεμινάρια Mikrotik να χτίσουν νέους δεσμούς συνεργασίας με τους συμμετέχοντες έχοντας όχι μόνο τυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από την προβλεπόμενη ύλη που θα πρέπει να καλύπτουν τα official courses μπορείτε να μας εκφράσετε τις ανάγκες που πιθανά έχετε σε τεχνογνωσία, οι οποίες έχουν προκύψει από την καθημερινή σας ενασχόληση με τα προϊόντα Mikrotik και τις εγκαταστάσεις σας.

Στόχοι μας είναι:

-Η επιτυχής οργάνωση προγραμματισμένων σεμιναρίων για όλες τις πιστοποιήσεις Mikrotik ακόμη και γι’ αυτές που απαιτούν τη μεγαλύτερη εξειδίκευση ή έχουν χαμηλότερη ζήτηση.
-Η διοργάνωση private σεμιναρίων για τις πιστοποιήσεις Mikrotik με βάση τις δικές σας ανάγκες (περιοχή και χρονική περίοδο που επιθυμείτε).
-Η διοργάνωση custom σεμιναρίων που θα καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες σας και με ή χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης κατά περίπτωση.
-Η διοργάνωση σεμιναρίων για ανανεώσεις πιστοποιητικών Mikrotik (Certificates) που τυχόν έχουν λήξει σε προνομιακές τιμές.
-Η συνέχιση της μέχρι τώρα οργάνωσης εξατομικευμένων μαθημάτων σε τεχνικούς για επίλυση πρακτικών προβλημάτων και διαχείρισης των προϊόντων Mikrotik.

Με γνώμονα τους παραπάνω στόχους ανακοινώνουμε την δυνατότητά σας να εκδηλώσετε δήλωση ενδιαφέροντος για όλα τα οργανωμένα σεμινάρια που θα λάβουν χώρα με συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά και για τα ειδικά μαθήματα που μπορείτε να ζητήσετε με βάση τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο κύκλος σπουδών των πιστοποιήσεων Mikrotik έχει στόχο τη «δημιουργία» εξειδικευμένων τεχνικών που θα μπορούν να διαχειρίζονται, να παραμετροποιούν και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν σε συσκευές Routerboard της εταιρείας.

Όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια MikroTik ανακοινώνονται στην παρακάτω ενότητα με ημερομηνίες διοργάνωσης και με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τιμές. Όλοι οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες, εγκαταστάτες, τεχνικοί και πελάτες χονδρικής, δικαιούνται να λάβουν τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουμε για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις MikroTik. Μη χάνετε στιγμή λοιπόν! Ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή για πιστοποίηση άμεσα.

Τα πιστοποιητικά Mikrotik είναι τα ακόλουθα:

MTCNA - MikroTik Certified Network Associate

MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer
MTCWE - MikroTik Certified Wireless Engineer
MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer
MTCUME - MikroTik Certified User Management Engineer
MTCINE - MikroTik Certified Inter-networking Engineer
Το ακόλουθο σχεδιάγραμμα είναι αντιπροσωπευτικό της διαδικασίας απόκτησης των πιστοποιητικών:

Ολοκληρώθηκε και η πιστοποιημένη εκπαίδευση MikroTik MTCTCE στην Αθήνα, με τους 10 συμμετέχοντες να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στον εισηγητή μας!


Η πιστοποιημένη εκπαίδευση MikroTik MTCNA στην Αθήνα ολοκληρώθηκε. Με πολύ καλή βαθμολογία και οι 15 συμμετέχοντες πέτυχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης. Συγχαρητήρια σε όλους!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ