Για όλους εσάς πελάτες χονδρικής αλλά και λιανικής που αναζητείτε την πίστωση ως τρόπο πληρωμής για τις αγορές σας, η εταιρεία μας σας εξασφάλισε τη δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε τρεις (3) Άτοκες Δόσεις με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας*. Έτσι, σας παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσετε τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε χωρίς να απαιτείται άμεση πληρωμή με μετρητά η τραπεζική κατάθεση.

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν επιπλέον διάστημα πίστωσης για τις αγορές τους, παρέχεται η δυνατότητα μέχρι και έξι (6) δόσεων οι οποίες όμως επιβαρύνονται με μηνιαίο επιτόκιο. Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται σε περιβάλλον 100% ασφαλές με τη χρήση της πλατφόρμας Eurobank e-Commerce.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν. Αγοράστε σήμερα κιόλας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε της προσφοράς μας να πληρώσετε σε Άτοκες Δόσεις. Γίνετε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στους πελάτες σας!

* Η πιστωτική σας κάρτα θα πρέπει να υποστηρίζει δόσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να την ελέγξουμε πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ