Επίσημες εκπαιδεύσεις MikroTik

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο των Δικτύων και συγκεκριμένα στην καθημερινή επίλυση προβλημάτων και υλοποίηση δικτυακών σεναρίων σε όλη τη γκάμα προϊόντων Routerboard, η Xpatit, από το 2016, διοργανώνει επίσημα όλες τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις και εξετάσεις (MTCNA, MTCRE, MTCWE, MTCTCE, MTCUME, MTCIPv6E, MTCINE, MTCSE, MTCSWE, MTCEWE) της MikroTik.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται με εισηγητή τον κύριο Πουρνάρα Aθανάσιο ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της Xpatit και είναι ενταγμένος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τις πρώτες ημέρες της σύστασής της. Ο κύριος Πουρνάρας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των δικτυακών προϊόντων και εγκαταστάσεων, όντας MikroTik Certified Trainer από το 2016, Ubiquiti Certified Trainer (UCT) από το 2018, στην περιοχή της Ευρώπης και TP- Link Omada Certified Instructor (OCI) από το 2023, συνεχίζει δυναμικά τις εισηγήσεις του στα σεμινάρια της Xpatit σαν φυσική συνέχεια της καθημερινής επαφής που έχει με το πελατολόγιο της εταιρείας παραδίδοντας κατά περίπτωση τόσο την προ-απαιτούμενη – επίσημη εκπαιδευτική ύλη κάθε σεμιναρίου όσο και σεμινάρια – labs επί πρακτικών θεματικών ενοτήτων που θα σας λύσουν τα χέρια για τις ανάγκες της καθημερινότητας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις επίσημες εκπαιδεύσεις της Xpatit έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες.
Στην Xpatit φιλοδοξούμε τα επίσημα σεμινάρια Mikrotik να χτίσουν νέους δεσμούς συνεργασίας με τους συμμετέχοντες έχοντας όχι μόνο τυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από την προβλεπόμενη ύλη που θα πρέπει να καλύπτουν τα official courses μπορείτε να μας εκφράσετε τις ανάγκες που πιθανά έχετε σε τεχνογνωσία, οι οποίες έχουν προκύψει από την καθημερινή σας ενασχόληση με τα προϊόντα Mikrotik και τις εγκαταστάσεις σας.

Στόχοι μας είναι:

-Η επιτυχής οργάνωση προγραμματισμένων σεμιναρίων για όλες τις πιστοποιήσεις Mikrotik ακόμη και γι’ αυτές που απαιτούν τη μεγαλύτερη εξειδίκευση ή έχουν χαμηλότερη ζήτηση.
-Η διοργάνωση private σεμιναρίων για τις πιστοποιήσεις Mikrotik με βάση τις δικές σας ανάγκες (περιοχή και χρονική περίοδο που επιθυμείτε).
-Η διοργάνωση custom σεμιναρίων που θα καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες σας και με ή χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης κατά περίπτωση.
-Η διοργάνωση σεμιναρίων για ανανεώσεις πιστοποιητικών Mikrotik (Certificates) που τυχόν έχουν λήξει σε προνομιακές τιμές.
-Η συνέχιση της μέχρι τώρα οργάνωσης εξατομικευμένων μαθημάτων σε τεχνικούς για επίλυση πρακτικών προβλημάτων και διαχείρισης των προϊόντων Mikrotik.

Με γνώμονα τους παραπάνω στόχους ανακοινώνουμε την δυνατότητά σας να εκδηλώσετε δήλωση ενδιαφέροντος για όλα τα οργανωμένα σεμινάρια που θα λάβουν χώρα με συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά και για τα ειδικά μαθήματα που μπορείτε να ζητήσετε με βάση τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ο κύκλος σπουδών των πιστοποιήσεων Mikrotik έχει στόχο τη «δημιουργία» εξειδικευμένων τεχνικών που θα μπορούν να διαχειρίζονται, να παραμετροποιούν και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν σε συσκευές Routerboard της εταιρείας.

Επιπλέον, για επιχειρήσεις και φορείς οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις επιδότησης εκπαίδευσης από ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ, παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της MikroTik στα πλαίσια του ΛΑΕΚ ώστε να επιδοτηθείτε για την εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών σας. Οι εκπαιδεύσεις στα πλαίσια του ΛΑΕΚ, διοργανώνονται κατόπιν συνεννόησης μας με το φορέα σας ή την εταιρεία σας και αναλόγως του πλήθους των συμμετεχόντων με διάφορες παραλλαγές όσον αφορά στο αντικείμενο εκπαίδευσης, τον τόπο και τον χρόνο διοργάνωσης, τη διάρκεια κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της εταιρείας μας εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια MikroTik ανακοινώνονται στην παρακάτω ενότητα με ημερομηνίες διοργάνωσης και με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τιμές. Όλοι οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες, εγκαταστάτες, τεχνικοί και πελάτες χονδρικής, δικαιούνται να λάβουν τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουμε για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις MikroTik. Μη χάνετε στιγμή λοιπόν! Ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή για πιστοποίηση άμεσα.

Οι επίσημες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις Mikrotik είναι οι ακόλουθες:
MTCNA - MikroTik Certified Network Associate
MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer
MTCWE - MikroTik Certified Wireless Engineer
MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer
MTCUME - MikroTik Certified User Management Engineer
MTCIPv6E - MikroTik Certified IPv6 Engineer
MTCINE - MikroTik Certified Inter-networking Engineer
MTCSE - MikroTik Certified Security Engineer
MTCSWE - MikroTik Certified Switching Engineer
MTCEWE - MikroTik Certified Enterprise Wireless Engineer

Το ακόλουθο σχεδιάγραμμα είναι αντιπροσωπευτικό της διαδικασίας απόκτησης των πιστοποιητικών:

Με επιτυχία έφτασε στο τέλος της, η πιο απαιτητική εκπαίδευση #Mikrotik #MTCNA!
Συγχαρητήρια και στους 14 επιτυχόντες των εξετάσεων που πιστοποιήθηκαν επίσημα από την Mikrotik και μάλιστα με υψηλές βαθμολογίες!
Σας περιμένουμε στις επόμενες προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις μας!
Με επιτυχία έφτασε στο τέλος της, η πιο απαιτητική εκπαίδευση #Mikrotik #MTCTCE!
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των εξετάσεων που πιστοποιήθηκαν επίσημα από την Mikrotik !
Σας περιμένουμε στις επόμενες προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις μας!

Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση
vPaginationObject Object
(
  [text] => Προβολή Όλων
  [base] => 0
  [link] => /el/ekpaidefsi-ypiresies/episimes-ekpaideyseis-mikrotik.html
  [prefix] => 
  [_errors:protected] => Array
    (
    )

)
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ