Επίσημες εκπαιδεύσεις TP-Link

Οι εκπαιδεύσεις TP-Link στην Xpatit είναι πλέον γεγονός!
Η Xpatit, έχει την τιμή, να είναι το πρώτο και μόνο (προς στιγμή) επίσημα πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα για την TP-Link.

Έτσι, πρωτοπόρος για ακόμη μια φορά, η Xpatit, αυξάνει τις επιλογές για τη δικτυακή σας εκπαίδευση ξεκινώντας τη διοργάνωση των επίσημων εκπαιδεύσεων της TP-Link. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο των δικτύων, η Xpatit διοργανώνει επίσημα τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις και εξετάσεις (OCNA Wireless προς στιγμήν και στο μέλλον OCNP Wireless και OCNP Routing and Switching) της TP-Link.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται με εισηγητή τον κύριο Πουρνάρα Aθανάσιο ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της Xpatit και είναι ενταγμένος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τις πρώτες ημέρες της σύστασής της. Ο κύριος Πουρνάρας, με πολυετή και βαθιά εμπειρία στο χώρο των δικτυακών προϊόντων και εγκαταστάσεων, όντας MikroTik Certified Trainer (MCT) και Ubiquiti Certified Trainer (UCT), έχοντας εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερους από 1000 μηχανικούς δικτύων, είναι πλέον και TP- Link Omada Certified Instructor (OCI) στην περιοχή της Ευρώπης, συνεχίζει δυναμικά τις εισηγήσεις του στα σεμινάρια της Xpatit σε συνέχεια της καθημερινής επαφής που έχει με το πελατολόγιο της εταιρείας, παραδίδοντας κατά περίπτωση τόσο την προ-απαιτούμενη – επίσημη εκπαιδευτική ύλη κάθε εκπαίδευσης όσο και σεμινάρια – labs επί πρακτικών θεματικών ενοτήτων που θα σας λύσουν τα χέρια για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Στην Xpatit φιλοδοξούμε οι επίσημες εκπαιδεύσεις της TP-Link, να χτίσουν νέους δεσμούς συνεργασίας με τους συμμετέχοντες έχοντας όχι μόνο τυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από την προβλεπόμενη ύλη που θα πρέπει να καλύπτουν τα official courses μπορείτε να μας εκφράσετε τις ανάγκες που πιθανά έχετε σε τεχνογνωσία, οι οποίες έχουν προκύψει από την καθημερινή σας ενασχόληση με τα business προϊόντα TP-Link και τις εγκαταστάσεις σας.

Στόχοι μας είναι:
-Η επιτυχής διοργάνωση προγραμματισμένων εκπαιδεύσεων για όλες τις πιστοποιήσεις TP-Link (OCNA Wireless προς στιγμήν και στο μέλλον OCNP Wireless και OCNP Routing and Switching).
-Η διοργάνωση private εκπαιδεύσεων για τις πιστοποιήσεις TP-Link με βάση τις δικές σας ανάγκες (περιοχή και χρονική περίοδο που επιθυμείτε).
-Η διοργάνωση custom σεμιναρίων που θα καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες σας και με ή χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης κατά περίπτωση.
-Η συνέχιση της μέχρι τώρα οργάνωσης εξατομικευμένων μαθημάτων σε μηχανικούς δικτύων για επίλυση πρακτικών καθημερινών προβλημάτων και διαχείρισης των business προϊόντων της TP-Link.

Με δεδομένους τους παραπάνω στόχους μας, ανακοινώνουμε τη δυνατότητά σας για εκδήλωση ενδιαφέροντος για όλα τα οργανωμένα σεμινάρια που θα λάβουν χώρα με συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά και για τα ειδικά μαθήματα που μπορείτε να ζητήσετε με βάση τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο κύκλος σπουδών των πιστοποιήσεων TP-Link έχει στόχο τη «δημιουργία» εξειδικευμένων μηχανικών δικτύων που θα μπορούν να διαχειρίζονται, να παραμετροποιούν και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν σε προϊοντικές πλατφόρμες Business και Enterprise, της TP-Link.

Οι κύκλοι σεμιναρίων TP-Link απευθύνονται σε όλους όσους ασχολούνται με τα Business προϊόντα του δημοφιλούς Brand Name της TP-Link. Οι έμπειροι εγκαταστάτες έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν και να αποκτήσουν γνώσεις που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους ενώ οι αρχάριοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις λειτουργίες των προϊόντων σωστά από μηδενική βάση.

Επιπλέον, για επιχειρήσεις και φορείς οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις επιδότησης εκπαίδευσης από ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ, παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της TP-Link στα πλαίσια του ΛΑΕΚ ώστε να επιδοτηθείτε για την εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών σας. Οι εκπαιδεύσεις στα πλαίσια του ΛΑΕΚ, διοργανώνονται κατόπιν συνεννόησης μας με το φορέα σας ή την εταιρεία σας και αναλόγως του πλήθους των συμμετεχόντων με διάφορες παραλλαγές όσον αφορά στο αντικείμενο εκπαίδευσης, τον τόπο και τον χρόνο διοργάνωσης, τη διάρκεια κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της εταιρείας μας εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όλες οι προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Xpatit, ανακοινώνονται στην παρακάτω ενότητα με ημερομηνίες διοργάνωσης και με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τιμές. Όλοι οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες, εγκαταστάτες, τεχνικοί και πελάτες χονδρικής, δικαιούνται να λάβουν τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουμε για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις TP-Link. Μη χάνετε στιγμή λοιπόν! Ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή για πιστοποίηση άμεσα.

Οι επίσημες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις TP-Link είναι οι ακόλουθες:
OCNA W – TP-Link Omada Certified Network Administrator Wireless
OCNP W – TP-Link Omada Certified Network Professional Wireless
OCNP RS – TP-Link Omada Certified Network Professional Routing and Switching

Το ακόλουθο σχεδιάγραμμα είναι αντιπροσωπευτικό της διαδικασίας απόκτησης των πιστοποιητικών. Για τη συμμετοχή και απόκτηση πιστοποιήσεων του επιπέδου OCNP, είναι προαπαιτούμενο ο υποψήφιος να έχει λάβει την αντίστοιχη πιστοποίηση επιπέδου OCNA:

Ολοκληρώθηκε το πρώτο επίσημο TP-Link Omada Certified Network Administrator Wireless (OCNA W).
Συγχαρητήρια και στους 14 επιτυχόντες των εξετάσεων οι οποίοι είναι και επίσημα οι πρώτοι στην Ελλάδα που κατέχουν την πιστοποίηση της #TpLink! 
Σας περιμένουμε στις επόμενες προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις μας!

Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση
vPaginationObject Object
(
  [text] => Προβολή Όλων
  [base] => 0
  [link] => /el/ekpaidefsi-ypiresies/episimes-ekpaideyseis-tp-link.html
  [prefix] => 
  [_errors:protected] => Array
    (
    )

)
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ