Επίσημες εκπαιδεύσεις Ubiquiti

Η Xpatit, πρωτοπόρος για ακόμη μια φορά, φέρνει την επανάσταση στη δικτυακή σας εκπαίδευση ξεκινώντας τη διοργάνωση των επίσημων εκπαιδεύσεων της Ubiquiti Networks. Μετά από πολυετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις, υλοποίηση πολύπλοκων δικτυακών σεναρίων, troubleshooting και υποστήριξη της πλήρους γκάμας των προϊόντων της Ubiquiti για λογαριασμό των πελατών μας, η Xpatit διοργανώνει επίσημα όλες τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις και εξετάσεις (UBWA, UEWA, UBRSA, UBWS, UBRSS) της Ubiquiti.


Τα σεμινάρια διοργανώνονται με εισηγητή τον κύριο Πουρνάρα Aθανάσιο ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της Xpatit και είναι ενταγμένος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τις πρώτες ημέρες της σύστασής της. Ο κύριος Πουρνάρας, με πολυετή και βαθιά εμπειρία στο χώρο των δικτυακών προϊόντων και εγκαταστάσεων, όντας MikroTik Certified Trainer και έχοντας εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερους από 400 μηχανικούς δικτύων, είναι πλέον και Ubiquiti Certified Trainer (UCT) στην περιοχή της Ευρώπης, συνεχίζει δυναμικά τις εισηγήσεις του στα σεμινάρια της Xpatit σε συνέχεια της καθημερινής επαφής που έχει με το πελατολόγιο της εταιρείας παραδίδοντας κατά περίπτωση τόσο την προ-απαιτούμενη – επίσημη εκπαιδευτική ύλη κάθε σεμιναρίου όσο και σεμινάρια – labs επί πρακτικών θεματικών ενοτήτων που θα σας λύσουν τα χέρια για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Στην Xpatit φιλοδοξούμε οι επίσημες εκπαιδεύσεις της Ubiquiti να χτίσουν ακόμη πιο δυνατούς δεσμούς συνεργασίας με τους συμμετέχοντες έχοντας όχι μόνο τυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από την προβλεπόμενη ύλη που θα πρέπει να καλύπτουν τα official courses μπορείτε να μας εκφράσετε τις ανάγκες που πιθανά έχετε σε τεχνογνωσία, οι οποίες έχουν προκύψει από την καθημερινή σας ενασχόληση με τα προϊόντα Ubiquiti και τις όποιες εγκαταστάσεις σας.

Στόχοι μας είναι:

-Η επιτυχής οργάνωση προγραμματισμένων σεμιναρίων για όλες τις πιστοποιήσεις Ubiquiti (UBWA, UEWA, UBRSA, UBWS, UBRSS). 
-Η διοργάνωση private σεμιναρίων για τις πιστοποιήσεις Ubiquiti με βάση τις δικές σας ανάγκες (περιοχή και χρονική περίοδο που επιθυμείτε).
-Η διοργάνωση custom σεμιναρίων που θα καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες σας και με ή χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης κατά περίπτωση.
-Η συνέχιση της μέχρι τώρα οργάνωσης εξατομικευμένων μαθημάτων σε μηχανικούς δικτύων για επίλυση πρακτικών καθημερινών προβλημάτων και διαχείρισης των προϊόντων Ubiquiti.

Με γνώμονα τους παραπάνω στόχους ανακοινώνουμε την δυνατότητά σε όλους εσάς τους συνεργάτες μας, να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια που θα λάβουν χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες με έναρξη τον Απρίλιο του 2018 αλλά και για τα ειδικά μαθήματα που μπορείτε να ζητήσετε με βάση τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο κύκλος σπουδών των πιστοποιήσεων Ubiquiti έχει στόχο τη «δημιουργία» εξειδικευμένων μηχανικών δικτύων που θα μπορούν να διαχειρίζονται, να παραμετροποιούν και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν σε προϊοντικές πλατφόρμες και συσκευές της Ubiquiti όπως:
- Airmax
- Airmax ac
- Unifi (Unifi Aps, Unifi switches, Unifi Security Gateways)
- Edgemax (Routers και Switches)

Οι κύκλοι σεμιναρίων Ubiquiti απευθύνονται σε όλους όσους ασχολούνται με τα προϊόντα του δημοφιλούς πλέον Brand Name της Ubiquiti. Οι έμπειροι εγκαταστάτες έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν και να αποκτήσουν γνώσεις που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους ενώ οι αρχάριοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις λειτουργίες των προϊόντα σωστά από μηδενική βάση.

Επιπλέον, για επιχειρήσεις και φορείς οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις επιδότησης εκπαίδευσης από ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ, παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Ubiquiti στα πλαίσια του ΛΑΕΚ ώστε να επιδοτηθείτε για την εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών σας. Οι εκπαιδεύσεις στα πλαίσια του ΛΑΕΚ, διοργανώνονται κατόπιν συνεννόησης μας με το φορέα σας ή την εταιρεία σας και αναλόγως του πλήθους των συμμετεχόντων με διάφορες παραλλαγές όσον αφορά στο αντικείμενο εκπαίδευσης, τον τόπο και τον χρόνο διοργάνωσης, τη διάρκεια κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της εταιρείας μας εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όλες οι προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Xpatit, ανακοινώνονται στην παρακάτω ενότητα με ημερομηνίες διοργάνωσης και με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τιμές. Όλοι οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες, εγκαταστάτες, τεχνικοί και πελάτες χονδρικής, δικαιούνται να λάβουν τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουμε για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις Ubiquiti. Μη χάνετε στιγμή λοιπόν! Ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή για πιστοποίηση άμεσα.

Οι επίσημες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις Ubiquiti είναι οι ακόλουθες:
UBRSS - Ubiquiti Broadband Routing & Switching Specialist
UBWS - Ubiquiti Broadband Wireless Specialist
UEWA - Ubiquiti Enterprise Wireless Admin
UBWA - Ubiquiti Broadband Wireless Admin
UBRSA - Ubiquiti Broadband Routing & Switching Admin

Το ακόλουθο σχεδιάγραμμα είναι αντιπροσωπευτικό της διαδικασίας απόκτησης των πιστοποιητικών:

Ολοκληρώθηκε το επίσημο Ubiquiti Broadband Routing & Switching Admin (UBRSA). Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που πέρασαν τις εξετάσεις και με πολύ καλές βαθμολογίες!Συγχαρητήρια σε όλους που κατάφεραν και πέτυχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης UBRSS της Ubiquiti! Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στις επόμενες πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις της Xpatit!!

Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση
vPaginationObject Object
(
  [text] => Προβολή Όλων
  [base] => 0
  [link] => /el/ekpaidefsi-ypiresies/episimes-ekpaideyseis-ubiquiti.html
  [prefix] => 
  [_errors:protected] => Array
    (
    )

)
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ