Επίσημες εκπαιδεύσεις Ubiquiti

Η Xpatit, πρωτοπόρος όπως πάντα, από το έτος 2018,  ξεκίνησε τη διοργάνωση των επίσημων εκπαιδεύσεων της Ubiquiti Networks. Μετά από πολυετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις, υλοποίηση πολύπλοκων δικτυακών σεναρίων, troubleshooting και υποστήριξη της πλήρους γκάμας των προϊόντων της Ubiquiti για λογαριασμό των πελατών μας, η Xpatit ως εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο, διοργανώνει όλες τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις και εξετάσεις (UBWA, UBWS, UWA, UFSP, URSCA*) της Ubiquiti.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται με εισηγητή τον κύριο Πουρνάρα Aθανάσιο ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της Xpatit και είναι ενταγμένος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τις πρώτες ημέρες της σύστασής της. Ο κύριος Πουρνάρας, με πολυετή και βαθιά εμπειρία στο χώρο των δικτυακών προϊόντων και εγκαταστάσεων, όντας MikroTik Certified Trainer από το 2016 και έχοντας εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερους από 1000 μηχανικούς δικτύων, είναι πιστοποιημένος ως Ubiquiti Certified Trainer (UCT) από το 2018, στην περιοχή της Ευρώπης και TP- Link Omada Certified Instructor (OCI) από το 2023, συνεχίζει δυναμικά τις εισηγήσεις του στα σεμινάρια της Xpatit σε συνέχεια της καθημερινής επαφής που έχει με το πελατολόγιο της εταιρείας, παραδίδοντας κατά περίπτωση τόσο την προ-απαιτούμενη – επίσημη εκπαιδευτική ύλη κάθε σεμιναρίου όσο και σεμινάρια – labs επί πρακτικών θεματικών ενοτήτων που θα σας λύσουν τα χέρια για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Στην Xpatit φιλοδοξούμε, οι επίσημες εκπαιδεύσεις της Ubiquiti να χτίσουν ακόμη πιο δυνατούς δεσμούς συνεργασίας με τους συμμετέχοντες έχοντας όχι μόνο τυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από την προβλεπόμενη ύλη που θα πρέπει να καλύπτουν τα official courses μπορείτε να μας εκφράσετε τις ανάγκες που πιθανά έχετε σε τεχνογνωσία, οι οποίες έχουν προκύψει από την καθημερινή σας ενασχόληση με τα προϊόντα Ubiquiti και τις όποιες εγκαταστάσεις σας.

Στόχοι μας είναι:
-Η επιτυχής οργάνωση προγραμματισμένων σεμιναρίων για όλες τις πιστοποιήσεις Ubiquiti (UBWA, UBWS, UWA, UFSP, URSCA*)
-Η διοργάνωση private σεμιναρίων για τις πιστοποιήσεις Ubiquiti με βάση τις δικές σας ανάγκες (περιοχή και χρονική περίοδο που επιθυμείτε).
-Η διοργάνωση custom σεμιναρίων που θα καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες σας και με ή χωρίς εξετάσεις πιστοποίησης κατά περίπτωση.
-Η συνέχιση της μέχρι τώρα οργάνωσης εξατομικευμένων μαθημάτων σε μηχανικούς δικτύων για επίλυση πρακτικών καθημερινών προβλημάτων και διαχείρισης των προϊόντων Ubiquiti.

Με γνώμονα τους παραπάνω στόχους ανακοινώνουμε την δυνατότητά σε όλους εσάς τους συνεργάτες μας, να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια που θα λάβουν χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά και για τα ειδικά μαθήματα που μπορείτε να ζητήσετε με βάση τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο κύκλος σπουδών των πιστοποιήσεων Ubiquiti έχει στόχο τη «δημιουργία» εξειδικευμένων μηχανικών δικτύων που θα μπορούν να διαχειρίζονται, να παραμετροποιούν και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν σε προϊοντικές πλατφόρμες και συσκευές της Ubiquiti όπως:
- Airmax
- Airmax ac
- Unifi (Network, Protect, Access, Connect, Identity, Design Center)
- Unifi (Cloud Gateways και Switches)

Οι κύκλοι σεμιναρίων Ubiquiti απευθύνονται σε όλους όσους ασχολούνται με τα προϊόντα του δημοφιλούς Brand Name της Ubiquiti. Οι έμπειροι εγκαταστάτες έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν και να αποκτήσουν γνώσεις που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους ενώ οι αρχάριοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις λειτουργίες των προϊόντων σωστά από μηδενική βάση.

Επιπλέον, για επιχειρήσεις και φορείς οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις επιδότησης εκπαίδευσης από ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ, παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Ubiquiti στα πλαίσια του ΛΑΕΚ ώστε να επιδοτηθείτε για την εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών σας. Οι εκπαιδεύσεις στα πλαίσια του ΛΑΕΚ, διοργανώνονται κατόπιν συνεννόησης μας με το φορέα σας ή την εταιρεία σας και αναλόγως του πλήθους των συμμετεχόντων με διάφορες παραλλαγές όσον αφορά στο αντικείμενο εκπαίδευσης, τον τόπο και τον χρόνο διοργάνωσης, τη διάρκεια κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εκπαιδεύσεων της Xpatit, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της εταιρείας μας εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όλες οι προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις που ξεκίνησαν να διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Xpatit το 2018, ανακοινώνονται στην παρακάτω ενότητα με ημερομηνίες διοργάνωσης και με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τιμές. Όλοι οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες, εγκαταστάτες, τεχνικοί και πελάτες χονδρικής, δικαιούνται να λάβουν τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουμε για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις Ubiquiti. Μη χάνετε στιγμή λοιπόν! Ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή για πιστοποίηση άμεσα.

Οι επίσημες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις Ubiquiti είναι οι ακόλουθες:
UFSP - UniFi Full Stack Professional
UWA - UniFi Wireless Admin
URSCA - UniFi Routing, Switching & Cybersecurity Admin (Coming Soon)
UBWS - UISP Broadband Wireless Specialist
UBWA - UISP Broadband Wireless Admin

Το ακόλουθο σχεδιάγραμμα είναι αντιπροσωπευτικό της διαδικασίας απόκτησης των πιστοποιητικών:

Ολοκληρώθηκε το επίσημο, private, UniFi Wireless Admin (UWA). Όλοι βγήκαν κερδισμένοι και αποκόμισαν εξαιρετικές γνώσεις!


Ολοκληρώθηκε το επίσημο UniFi Wireless Admin (UWA). Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που πέτυχαν στις εξετάσεις!

Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση

UniFi Full Stack Professional (UFSP)

Καλέστε για τιμή
vPaginationObject Object
(
  [text] => Προβολή Όλων
  [base] => 0
  [link] => /el/ekpaidefsi-ypiresies/episimes-ekpaideyseis-ubiquiti.html
  [prefix] => 
  [_errors:protected] => Array
    (
    )

)
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ