ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ RF ΚΩΔΙΚΟΥ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ RF ΚΩΔΙΚΟΥ

Με γνώμονα την άμεση και εύκολη εξυπηρέτησή σας προχωράμε στην νέα εποχή πληρωμών με τη χρήση RF κωδικών πληρωμής.

Μπορείτε πλέον να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από οποιαδήποτε τράπεζα διαθέτετε λογαριασμό με την χρήση του μοναδικού RF κωδικού σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής αποφεύγετε τυχόν διατραπεζικά έξοδα, δεν χρειάζεται να μας αποστείλετε αποδεικτικό πληρωμής, δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εκ νέου στοιχεία και αιτιολογίες πληρωμής όπως επίσης η συναλλαγή σας φαίνεται άμεσα στα συστήματα μας. Ως εκ τούτου η παραγγελία σας εκτελείται με προτεραιότητα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην εύρεση του RF κωδικού σας ή έχετε μόλις εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων εργάσιμες ώρες και ημέρες για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες με εικόνες :

1) Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος πελάτης μας, βρείτε τον μοναδικό RF κωδικό σας κάτω από τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο πεδίο «ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» κατά την προβολή του καλαθιού αγοράςΉ στο αυτοματοποιημένο e-mail που λαμβάνετε στις παραγγελίες στις οποίες έχετε επιλέξει τον εν λόγω τρόπο πληρωμής2) Aν λαμβάνετε από εμάς προτιμολόγιο για κάποια αγορά προϊόντων ή υπηρεσίας βρείτε τον rf κωδικό σας κάτω αριστερά στο pdf που σας στέλνουμε.

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης ή έχετε μόλις εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων εργάσιμες ώρες και ημέρες για την άμεση εξυπηρέτησή σας για την απόκτηση του μοναδικού rf κωδικού που αφορά σε εσάς ή την επιχείρησή σας.

Σε όποια τράπεζα διαθέτετε λογαριασμό μεταβαίνετε στις ΠΛΗΡΩΜΕΣ και όχι στις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, αναζητάτε την XPATIT ως «φορέα» και πληκτρολογείτε τον RF κωδικό σας για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας.

Αναλυτικά :

Alpha bank

Κάντε login στο e-banking με τα στοιχεία σας και επιλέξτε Πληρωμές και στο πεδίο αναζήτησης που θα εμφανιστεί γράψτε Xpatit.

Στο επόμενο βήμα επιλέξτε τον λογαριασμό που θα πιστωθεί και στο πεδίο Κωδικός Πληρωμής εισάγετε τον rf κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε εσάς ή την επιχείρησή σας. Εισάγετε το ποσό πληρωμής και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με βάση τους κανόνες ασφαλείας της τράπεζά σας.

Eurobank

Κάντε login στο e-banking με τα στοιχεία σας και επιλέξτε Νέα Συναλλαγή και στο πεδίο αναζήτησης που θα εμφανιστεί εισάγετε τον rf κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε εσάς ή την επιχείρησή σας, είτε πληκτρολογήστε Xpatit για να εμφανιστεί η εταιρεία μας και εν συνεχεία κάνετε κλικ στο κουμπί ΠΛΗΡΩΜΗ.
Στο επόμενο βήμα επιλέξτε τον λογαριασμό που θα πιστωθεί και στο πεδίο Κωδικός Πληρωμής εισάγετε τον rf κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε εσάς ή την επιχείρησή σας. Εισάγετε το ποσό πληρωμής και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με βάση τους κανόνες ασφαλείας της τράπεζά σας.Εθνική

Κάντε login στο e-banking με τα στοιχεία σας και επιλέξτε Μεταφορές και Πληρωμές > Πληρωμή λογαριασμών και οφειλών. Στο πεδίο αναζήτησης που θα εμφανιστεί γράψτε Xpatit.

Στο επόμενο βήμα επιλέξτε τον λογαριασμό που θα πιστωθεί και στο πεδίο Κωδικός Πληρωμής εισάγετε τον rf κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε εσάς ή την επιχείρησή σας. Εισάγετε το ποσό πληρωμής και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με βάση τους κανόνες ασφαλείας της τράπεζά σας.

Τράπεζα Πειραιώς

Κάντε login στο e-banking με τα στοιχεία σας και από το βασικό οριζόντιο μενού επιλέξτε Πληρωμές > Ανά κατηγορία (ή αλφαβητικά) και στο πεδίο αναζήτησης γράψτε Xpatit.

Στο επόμενο βήμα επιλέξτε τον λογαριασμό που θα πιστωθεί και στο πεδίο Κωδικός Πληρωμής εισάγετε τον rf κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε εσάς ή την επιχείρησή σας. Εισάγετε το ποσό πληρωμής και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με βάση τους κανόνες ασφαλείας της τράπεζά σας.

Θυμηθείτε :

Με αυτό τον τρόπο πληρωμής αποφεύγετε τυχόν διατραπεζικά έξοδα, δεν χρειάζεται να μας αποστείλετε αποδεικτικό πληρωμής, δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εκ νέου στοιχεία και αιτιολογίες πληρωμής και η συναλλαγή σας φαίνεται άμεσα στα συστήματα μας. Ως εκ τούτου η παραγγελία σας εκτελείται με προτεραιότητα.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ UBIQUITI ROCKET M5

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σε συνέχεια της επιστολής που λάβαμε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με αριθμό πρωτοκόλλου 20409/Φ386 – 23/06/2020 και την οποία θα βρείτε στο παρακάτω συνημμένο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή Ubiquiti ROCKET M5 τελεί υπό ανάκληση.

Όσοι από εσάς έχετε προμηθευτεί στο παρελθόν από την εταιρεία μας το εν λόγω προϊόν, θα πρέπει να το θέσετε άμεσα εκτός λειτουργίας και να εξασφαλίσετε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες που είναι συμβατές με την προσωρινή του ανάκληση. Σε ιδιαίτερη έγγραφη επικοινωνία μας με καθέναν από εσάς μπορεί να αναζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες επί των ανωτέρω.

Για περισσότερες πληροφορίες παραμένουμε στη διάθεσή σας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΕΤΤ

Νέα Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης

Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των πελατών της θέτει σε εφαρμογή μία νέα καινοτόμα υπηρεσία με στόχο την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των παραγγελιών εντός ορίων του λεκανοπεδίου Αττικής.

Η νέα αυτή υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης εξυπηρετεί:
1) Παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μετά τις 15:30 και ως εκ τούτου δεν μπορούν να παραδοθούν από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier την επόμενη ημέρα.
2) Παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μέχρι τις 11:30 και οι πελάτες μας επιθυμούν παράδοση την ίδια μέρα.

Η διανομή των παραγγελιών γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας, από τις 12:30 μέχρι τις 17:30 κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Οι παραγγελίες που γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δεδομένης της διαθεσιμότητας και τηρουμένης της σειράς προτεραιότητας των παραγγελιών.

Η υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης προσφέρεται για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100,00€.

Βασική προϋπόθεση να παρέχεται στον οδηγό μας προσωρινή θέση στάθμευσης. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό είναι απαραίτητο να εξασφαλίζεται η άμεση επαφή με τον πελάτη προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως η παράδοση.

Με στόχο να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες προσεγγίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας το κόστος αποστολής είναι άκρως ανταγωνιστικό σε σχέση με τους άλλους τρόπους παράδοσης και ειδικότερα για ένα βασικό δέμα βάρους έως 5kg τα έξοδα μεταφοράς είναι 5,00€. Το ακριβές κόστος των μεταφορικών, υπολογίζεται αυτόματα κατά την καταχώρηση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας στο site μας επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης.

Η υπηρεσία αυτή θα υποστηρίζει πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μετρητών στον οδηγό μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον υποστηρίζεται πληρωμή με κάρτα κατά την παραλαβή.

Για τις παραγγελίες άνω των 600,00€ εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά της εταιρείας μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

*Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική - χρεωστική κάρτα.

Πωλήσεις σε Κύπρο

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Για όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας μας στηρίξατε με την προτίμηση σας στις καθημερινές σας αγορές από την Κύπρο, παρ' όλες τις δυσκολίες που πιθανά αντιμετωπίσατε, η εταιρεία μας, με την ευκαιρία της δημοσίευσης της νέας ιστοσελίδας της εξασφάλισε αποκλειστικά και μόνο για εσάς νέους καταπληκτικούς όρους αγοράς από το κατάστημα μας που θα δώσουν την ευκαιρία στη συνεργασία μας και τους δεσμούς εμπιστοσύνης που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια να ενισχυθούν επιπλέον. Πιο συγκεκριμένα:
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κατά το ωράριο λειτουργίας μας στο Κυπριακό μας τηλέφωνο (Λευκωσία) 0035722010580 με απλή – Εθνική χρέωση σταθερού τηλεφώνου Κύπρου δίνοντας σας την ευκαιρία ανέξοδα:

  • Να λάβετε pre-sales συμβουλές και τεχνική ανάλυση για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με τα προϊόντα μας.
  • Να τοποθετήσετε παραγγελία εφόσον το επιθυμείτε.
  • Να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα είτε για να λάβετε τεχνικές συμβουλές, είτε για remote support στις συσκευές σας ή για τυχόν προβλήματα από ελαττωματικές συσκευές (RMA)
  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ανάγκη σας.

Για την εξόφληση των παραγγελιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μας:

Τράπεζα REVOLUT
BENEFICIARY: XPATIT S.A.
IBAN: LT33 3250 0722 5798 2980
BIC: REVOLT21
BENEFICIARY ADDRESS: 190 09, 26th KM MARATHONOS AV., RAFINA, ATTICA, GREECE

Μπορείτε επίσης να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας μέσω Paypal

Για την οικονομικότερη αποστολή των παραγγελιών σας, η εταιρεία μας σας προσφέρει δύο τρόπους αποστολής για Κύπρο (με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης και τιμές), online υπολογισμό κόστους μεταφορικών πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας σας και μοναδικές τιμές οι οποίες αγγίζουν κόστη αποστολής εντός Ελλάδος!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Οι παραγγελίες εκτελούνται μόνο όταν εμφανιστούν τα χρήματα του πελάτη, ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

**Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε όπως αποστέλλετε με e-mail/fax τα αποδεικτικά κατάθεσης ή όπως καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας, ενημερώνοντας κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων μας.
*** Ως αιτιολογία στις καταθέσεις σας θα πρέπει να γράφετε τον αριθμό παραγγελίας σας (αριθμός που φαίνεται κατά την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας σας) και το όνομά σας.
**** Μην ξεχνάτε να μνημονεύετε το όνομα δικαιούχου Account Name: XPATIT S.A. στο σχετικό υποχρεωτικό πεδίο της τράπεζας όπου επιλέγετε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας.

Πληρωμή μέσω paypal. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal (ασφαλές σύστημα πληρωμών: www.paypal.com). Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο ασφαλές σύστημα πληρωμών Paypal. Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal όπου για να συνεχίσετε σας τίθεται η επιλογή Choose a way to pay - Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Don't have a PayPal account? και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Το ποσοστό επιβάρυνσης ανέρχεται στο 3.0% επί του συνόλου της παραγγελίας σας ενώ ανά συναλλαγή χρεώνεστε 0,35€. Στην περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού Paypal εκτός αν έχει δηλώσει στο Paypal διαφορετικό προορισμό αποστολής. Το πρόσωπο παραλαβής δηλώνεται στο σχετικό voucher (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ) της εκάστοτε παραγγελίας με σχετική παρατήρηση.  


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής για να διαλέξετε. 

Α Τρόπος: Γρήγορος (Προεπιλεγμένος τρόπος αποστολής στο site)
Μέσο: ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ CY
Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: Εντός 3 εργασίμων ημερών 

Κόστη αποστολής ανάλογα με τα κιλά της παραγγελίας:

Βάρος (κιλά) Κόστος Αποστολής (€) 

0.01 - 2

11

2.01 - 3

14

3.01 - 4

17

4.01 - 5

20

5.01 - 6

23

6.01 - 7

26

7.01 - 8

29

8.01 - 9

32

9.01 - 10

35

*Οι τιμές μεταφορικών είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Β Τρόπος: Αργός 
Μέσο: ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ CY  CARGO
Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: Εντός 10 εργασίμων ημερών 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο υπολογισμού μεταφορικών στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ

Σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε να γίνετε μεταπωλητής μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εκ νέου, αναφέροντάς μας και τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης της επιχείρησής σας, ούτως ώστε να σας ενημερώσουμε για τις πολιτικές συνεργασίας που υιοθετεί η εταιρεία μας για τους μεταπωλητές.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

 

Στην XPATIT πάντα σκεφτόμαστε με γνώμονα την γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Γι’ αυτό δεν σταματάμε να ψάχνουμε έξυπνες ιδέες για να γλυτώνετε χρόνο και χρήμα και φυσικά να έχετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα!

Πλέον στην ενότητα «Έτοιμοι Συνδυασμοί» θα μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς προϊόντων για να γλυτώσετε χρόνο και για να βρείτε προϊόντα που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.

2.4GHz   5GHz
Directional Directional
Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία
      Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RBGrooveA- 52HPn 02-PR-MEX24
        RBMetal-5SHPn  02-PR-M29
          02-PR-MEX29
      Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RocketM5 02-PR-MEX24-D
      RB912UAG-5HPND-OUT mANT30
      RB911G-5HPacD-NB RD-5G31-AC
   
Omnidirectional Omnidirectional
Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία
poe-24-12 BulletM2-HP INT-HOR-07/24-V      
poe-24-24   INT-HOR-09/24-V      
    INT-HOR- 12/24-V      
    IH-G0607-F2456-V      
Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
 RBGrooveA- 52HPn IH-G0607-F2456-V Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
 RBGrooveA- 52HPn IH-G0607-F2456-V
   
Sectorial Sectorial
Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία
poe-24-12 BulletM2-HP INT-SEC-08/24-D      
poe-24-24   INT- SEC-12/24-V      
    INT-SEC-14/24-V      
    INT-SEC-15/24-V      
   
Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RBGrooveA- 52HPn  INT-SEC-08/24-D Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RBGrooveA- 52HPn  INT-SEC-17/5X-HV
    INT- SEC-12/24-V     INT-SEC-17/5X-V
    INT-SEC-14/24-V      
    INT-SEC-15/24-V      
   
Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RB912UAG-2HPnD- OUT AM-2G15- 120 Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
  AM-5G16- 120
    AM-2G16- 90 RocketM5 AM-5G17- 90
        AM-5G19- 120
      RB912UAG-5HPND-OUT AM-5G20- 90
        AM-V5G- Ti
        02-SE-MM-21
        AM-5AC21-60
      RB922UAGS-5HPacD-NM AM-5AC22-45
   
Panel Panel
Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία Τροφοδοτικό Συσκευή Κεραία
poe-24-12   INT-PAN-08/24-HV- NF      
poe-24-24 BulletM2-HP INT-PAN-14/24-HV      
    INT-PAN-17/24-HV      
   
Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RBGrooveA- 52HPn  INT-PAN-08/24-HV- NF Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RBGrooveA- 52HPn  INT-PAN-14/5X-HV- N
    INT-PAN-14/24-HV     INT-PAN-14/5x-HV- R
    INT-PAN-17/24-HV     INT-PAN-19/5X-HV
   
Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RB912UAG-2HPnD- OUT INT-PAN-14/24-MIMOHV Περιλαμβάνεται
στην συσκευασία 
RocketM5  INT-PAN-19/5X- MIMOHV
   

ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Λογαριασμοί τραπέζης XPATIT

ALPHA BANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 176002330000267
ΙΒΑΝ: GR02 0140 1760 1760 0233 0000 267
BIC/SWIFT ALPHA BANK: CRBAGRAA
XPATIT Α.Ε.

EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260096160200279029
IBAN: GR44 0260 0960 0001 6020 0279 029
BANK SWIFT CODE: ERBKGRAA
XPATIT Α.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6462040030510
IBAN: GR51 0171 4620 0064 6204 0030 510
BANK SWIFT CODE: PIRBGRAA
XPATIT Α.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ REVOLUT
BENEFICIARY: XPATIT S.A.
IBAN: LT33 3250 0722 5798 2980
BIC: REVOLT21
BENEFICIARY ADDRESS: 19009, 26th km MARATHONOS AV., RAFINA, ATTICA, GREECE

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ