Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των πελατών της θέτει σε εφαρμογή μία νέα καινοτόμα υπηρεσία με στόχο την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των παραγγελιών εντός ορίων του λεκανοπεδίου Αττικής.

Η νέα αυτή υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης εξυπηρετεί:
1) Παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μετά τις 15:30 και ως εκ τούτου δεν μπορούν να παραδοθούν από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier την επόμενη ημέρα.
2) Παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μέχρι τις 11:30 και οι πελάτες μας επιθυμούν παράδοση την ίδια μέρα.

Η διανομή των παραγγελιών γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας, από τις 12:30 μέχρι τις 17:30 κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Οι παραγγελίες που γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δεδομένης της διαθεσιμότητας και τηρουμένης της σειράς προτεραιότητας των παραγγελιών.

Η υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης προσφέρεται για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100,00€.

Βασική προϋπόθεση να παρέχεται στον οδηγό μας προσωρινή θέση στάθμευσης. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό είναι απαραίτητο να εξασφαλίζεται η άμεση επαφή με τον πελάτη προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως η παράδοση.

Με στόχο να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες προσεγγίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας το κόστος αποστολής είναι άκρως ανταγωνιστικό σε σχέση με τους άλλους τρόπους παράδοσης και ειδικότερα για ένα βασικό δέμα βάρους έως 5kg τα έξοδα μεταφοράς είναι 5,00€. Το ακριβές κόστος των μεταφορικών, υπολογίζεται αυτόματα κατά την καταχώρηση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας στο site μας επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης.

Η υπηρεσία αυτή θα υποστηρίζει πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μετρητών στον οδηγό μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον υποστηρίζεται πληρωμή με κάρτα κατά την παραλαβή.

Για τις παραγγελίες άνω των 600,00€ εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά της εταιρείας μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

*Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική - χρεωστική κάρτα.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ