Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Για όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας μας στηρίξατε με την προτίμηση σας στις καθημερινές σας αγορές από την Κύπρο, παρ' όλες τις δυσκολίες που πιθανά αντιμετωπίσατε, η εταιρεία μας, με την ευκαιρία της δημοσίευσης της νέας ιστοσελίδας της εξασφάλισε αποκλειστικά και μόνο για εσάς νέους καταπληκτικούς όρους αγοράς από το κατάστημα μας που θα δώσουν την ευκαιρία στη συνεργασία μας και τους δεσμούς εμπιστοσύνης που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια να ενισχυθούν επιπλέον. Πιο συγκεκριμένα:
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κατά το ωράριο λειτουργίας μας στο Κυπριακό μας τηλέφωνο (Λευκωσία) 0035722010580 με απλή – Εθνική χρέωση σταθερού τηλεφώνου Κύπρου δίνοντας σας την ευκαιρία ανέξοδα:

  • Να λάβετε pre-sales συμβουλές και τεχνική ανάλυση για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με τα προϊόντα μας.
  • Να τοποθετήσετε παραγγελία εφόσον το επιθυμείτε.
  • Να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα είτε για να λάβετε τεχνικές συμβουλές, είτε για remote support στις συσκευές σας ή για τυχόν προβλήματα από ελαττωματικές συσκευές (RMA)
  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ανάγκη σας.

Για την εξόφληση των παραγγελιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μας:

Τράπεζα REVOLUT
BENEFICIARY: XPATIT S.A.
IBAN: LT33 3250 0722 5798 2980
BIC: REVOLT21
BENEFICIARY ADDRESS: 190 09, 26th KM MARATHONOS AV., RAFINA, ATTICA, GREECE

Μπορείτε επίσης να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας μέσω Paypal

Για την οικονομικότερη αποστολή των παραγγελιών σας, η εταιρεία μας σας προσφέρει δύο τρόπους αποστολής για Κύπρο (με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης και τιμές), online υπολογισμό κόστους μεταφορικών πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας σας και μοναδικές τιμές οι οποίες αγγίζουν κόστη αποστολής εντός Ελλάδος!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Οι παραγγελίες εκτελούνται μόνο όταν εμφανιστούν τα χρήματα του πελάτη, ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

**Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε όπως αποστέλλετε με e-mail/fax τα αποδεικτικά κατάθεσης ή όπως καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας, ενημερώνοντας κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων μας.
*** Ως αιτιολογία στις καταθέσεις σας θα πρέπει να γράφετε τον αριθμό παραγγελίας σας (αριθμός που φαίνεται κατά την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας σας) και το όνομά σας.
**** Μην ξεχνάτε να μνημονεύετε το όνομα δικαιούχου Account Name: XPATIT S.A. στο σχετικό υποχρεωτικό πεδίο της τράπεζας όπου επιλέγετε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας.

Πληρωμή μέσω paypal. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal (ασφαλές σύστημα πληρωμών: www.paypal.com). Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο ασφαλές σύστημα πληρωμών Paypal. Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal όπου για να συνεχίσετε σας τίθεται η επιλογή Choose a way to pay - Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Don't have a PayPal account? και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Το ποσοστό επιβάρυνσης ανέρχεται στο 3.0% επί του συνόλου της παραγγελίας σας ενώ ανά συναλλαγή χρεώνεστε 0,35€. Στην περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού Paypal εκτός αν έχει δηλώσει στο Paypal διαφορετικό προορισμό αποστολής. Το πρόσωπο παραλαβής δηλώνεται στο σχετικό voucher (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ) της εκάστοτε παραγγελίας με σχετική παρατήρηση.  


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής για να διαλέξετε. 

Α Τρόπος: Γρήγορος (Προεπιλεγμένος τρόπος αποστολής στο site)
Μέσο: ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ CY
Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: Εντός 3 εργασίμων ημερών 

Κόστη αποστολής ανάλογα με τα κιλά της παραγγελίας:

Βάρος (κιλά) Κόστος Αποστολής (€) 

0.01 - 2

11

2.01 - 3

14

3.01 - 4

17

4.01 - 5

20

5.01 - 6

23

6.01 - 7

26

7.01 - 8

29

8.01 - 9

32

9.01 - 10

35

*Οι τιμές μεταφορικών είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Β Τρόπος: Αργός 
Μέσο: ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ CY  CARGO
Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: Εντός 10 εργασίμων ημερών 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο υπολογισμού μεταφορικών στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ

Σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε να γίνετε μεταπωλητής μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εκ νέου, αναφέροντάς μας και τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης της επιχείρησής σας, ούτως ώστε να σας ενημερώσουμε για τις πολιτικές συνεργασίας που υιοθετεί η εταιρεία μας για τους μεταπωλητές.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ