ΠΕΛΑΤΕΣ

Ιδιώτες

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας της η εταιρεία Xpatit στόχευε στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή.  Ακολουθώντας πάντα τη νομοθεσία για τις απομακρυσμένες πωλήσεις, έχοντας στενή επικοινωνία με την γενική γραμματεία καταναλωτή αλλά και παρακολουθώντας κάθε νέα εξέλιξη εξυπηρετεί εκατοντάδες ιδιώτες που επιθυμούν να αγοράσουν δικτυακά προϊόντα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε λύσεις για οικιακή δικτύωση είτε ενσύρματη είτε ασύρματη ενώ μπορείτε να απευθύνεστε στο εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεών μας έτσι ώστε να πάρετε την κατάλληλη συμβουλή επιλογής του προϊόντος που σας ταιριάζει.

Στα πλαίσια της πλήρους διατήρησης των υγειών σχέσεών μας με τους καταναλωτές έχουμε φροντίσει για την τηλεφωνική επιβεβαίωση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας έτσι ώστε να αναφέρουμε προφορικά κάθε λεπτομέρεια που αφορά στις απομακρυσμένες πωλήσεις αλλά και κάθε λεπτομέρεια για το περιεχόμενο της κάθε παραγγελίας (ποσότητα προϊόντων, βασικές λειτουργίες του προϊόντος, εγγυήσεις, κόστος μεταφορικών, τελικό κόστος παραγγελίας, δικαίωμα υπαναχώρησης.)

Για όλα τα παραπάνω δεδομένα η Xpatit παραμένει στις πρώτες θέσεις αξιολογήσεων σε μηχανές αναζήτησης τιμών αλλά και στα social media.

Οργανισμοί - Σωματεία - Σύλλογοι

Ανάμεσα στις κατηγορίες των πελατών που καθημερινά εξυπηρετούμε είναι και οι Οργανισμοί – Σωματεία – Σύλλογοι. Γνωρίζοντας τις γραφειοκρατικές – οργανωτικές δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά τις αποφάσεις συλλόγων προσπαθούμε με τις κατάλληλες κινήσεις να δώσουμε άμεσες λύσεις.

Σήμερα δεκάδες οργανισμοί, σωματεία και σύλλογοι έχουν εξυπηρετηθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό μας για ζητήματα που αφορούν σε τεχνικές γνωμοδοτήσεις και συμβουλευτικές παρεμβάσεις, έχουν λάβει προσφορές μας, έχουν εξυπηρετηθεί με άμεσες παραδόσεις παραγγελιών και τέλος συνεργάζονται ακόμα και σήμερα λόγω των συντηρήσεων έργων που έχουμε αναλάβει στο παρελθόν.

Ακόμα και αν η περιοχή που ανήκει ο οργανισμός, το σωματείο ή ο σύλλογος σας είναι απομακρυσμένη μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας προτείνουμε συνεργάτη μας από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε ο οποίος σίγουρα θα μπορεί να παρευρεθεί άμεσα στο χώρο του έργου και να γνωμοδοτήσει αντί ημών.

Καθημερινά μπορείτε να εξυπηρετείστε είτε στέλνοντας το αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε καλώντας μας στα σταθερά τηλέφωνα της εταιρείας εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Δημόσιες Υπηρεσίες

Η πολυετής παρουσία της εταιρείας μας στο χώρο της πληροφορικής, έχει σαν αποτέλεσμα την συχνή επαφή μας με πωλήσεις και παροχή υπηρεσιών σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Δημόσιους Φορείς. Παραμένοντας δε πιστοί στη φιλοσοφία μας και με δεδομένη την πάγια πρόθεση μας να έχουμε σύννομη λειτουργία αλλά και περιβαλλοντική "συνείδηση" με την από 31/08/2013 συμμετοχή μας στο Μητρώο Παραγωγών Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΗΗΕ) του ΥΠΕΧΩΔΕ με ΑΜΠ : 753 έχουμε το δικαίωμα να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς δημοσίων φορέων που έχουν αυτή την απαίτηση.

Η επικοινωνία μας με εκπροσώπους ή τεχνικούς δημοσίων φορέων είναι καθημερινή και επιτυχής. Με την φυσική ή όχι παρουσία του τεχνικού μας τμήματος σε χώρους που απαιτούν μελέτη, παρέχουμε την τεχνική μας γνωμοδότηση αλλά και τη συμβουλευτική μας παρέμβαση όπου χρειάζεται χωρίς δυσκολία ή εσκεμμένα χρονοβόρες διαδικασίες. Καθημερινά συντάσσουμε τις προσφορές μας με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που ζητούνται από την εκάστοτε υπηρεσία ενώ είμαστε πάντα στη διάθεση των αρμοδίων για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προκύψει.

Η συνεργασία της εταιρείας μας με τις Δημόσιες Υπηρεσίες έχει δοκιμαστεί και σε θέματα ελαττωματικών προϊόντων (RMA), καθώς η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση και επιτυχής χωρίς αναμονές απόκρισης για τις επίμαχες συσκευές του εκάστοτε κατασκευαστή.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να μας εκθέτετε τις απορίες ή τα ζητούμενά σας είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε καλώντας μας στα σταθερά τηλέφωνα της εταιρείας μας εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Μεταπωλητές

Στην XPATIT οι εγκαταστάτες - μεταπωλητές έχουν προτεραιότητα. Εγγραφείτε στη σελίδα μας και μυηθείτε στον κόσμο της XPATIT. Από την πρώτη ημέρα εγγραφής σας το τμήμα εξυπηρέτησης μεταπωλητών – εγκαταστατών θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τις πολιτικές συνεργασίας που υιοθετεί η εταιρεία μας.

  • Εκπτώσεις σε συγκεκριμένες μάρκες προϊόντων. Τιμοκατάλογοι μεταπωλητών, αλλά και καλύτερες τιμές στα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς.
  • Άμεση εξυπηρέτηση ελαττωματικών προϊόντων (RMA) και γρήγορο τμήμα service.
  • Σύννομη και ασφαλής πώληση δικτυακών προϊόντων .
  • Full Stock για όλα τα προϊόντα των εταιρειών: Ubiquiti, Mikrotik Routerboard, IgniteNet, Teltonika, Tp-Link, Interline, OpenVox, Infomir, Rfelements.
  • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση έτσι ώστε να δίνεται άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.
  • Presales Support για οποιαδήποτε γνωμοδότηση – συμβουλευτική παρέμβαση χρειάζεται.

Τα παραπάνω σημεία είναι κάποια από τα πολλά προνόμια που απολαμβάνετε από τη συνεργασία σας με την εταιρεία μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.

Επαγγελματίες

Τα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο της πληροφορικής και η συνεχώς αυξανόμενη εμπειρία μας, μας έχουν φέρει σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών ως επί το πλείστον στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, χώρων εστίασης, βιομηχανιών, βιοτεχνιών, ταξιδιωτικών γραφείων, ραδιοφωνικών σταθμών, δικηγορικών γραφείων, ιατρικών χώρων, διαγνωστικών κέντρων, ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων κ.α. έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας για θέματα που απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Με μια ματιά στην γκάμα των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε θα βρείτε απαντήσεις και λύσεις σε πολλούς από τους προβληματισμούς σας.

Απευθυνθείτε σε εμάς είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε τηλεφωνικά αναλύοντάς μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κι εμείς θα σας δώσουμε τηλεφωνικά τις συμβουλές μας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορούμε με την παρουσία μας στο χώρο σας να καταγράψουμε και τοπικά τις ανάγκες σας.

Βρείτε τη λύση και τη σωστή μεθοδολογία που χρειάζεστε για να εξελίξετε την επιχείρησή σας στην XPATIT.

Είπαν για εμάς:

Εταιρεία: Ε. & Κ. Στεργίου & Σια Ο.Ε. 

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ