Η Prometeo SpA είναι μια Ιταλική εταιρεία παραγωγής λογισμικού που ιδρύθηκε το 1988. Διακρίθηκε στο χώρο της μηχανογράφησης επιχειρήσεων και εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται και στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Με γνώμονα τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας αλλά και τις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς οι άνθρωποι της Prometeo εξειδικεύτηκαν στο χώρο των ασύρματων δικτύων και της κατασκευής Hotspot δημιουργώντας την πλατφόρμα διαχείρισης Hotspot Network Manager.

H μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας Hotspot Network Manager βασίζεται στο γεγονός ότι κατασκευάστηκε βάσει των αναγκών των τελικών χρηστών αλλά και βάσει των αναγκών των επιχειρήσεων ή και των οργανισμών που εξυπηρετούν τελικούς χρήστες. H Φιλοσοφία της εταιρείας Prometeo SpA είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες παντός είδους.

Η Xpatit είναι ο αποκλειστικός διανομέας της πλατφόρμας HSNM στην Ελλάδα η οποία παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Mikrotik User Meeting της Αθήνας σε συνδυασμό με συσκευές Mikrotik. Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετούμε δεκάδες επιχειρήσεων και επαγγελματιών που μας εμπιστεύτηκαν για την αγορά της νέας αυτής πρωτοποριακής πλατφόρμας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για νέες παρουσιάσεις έτσι ώστε να είστε εσείς οι επόμενοι χρήστες.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ