Η Teltonika είναι μια εταιρεία με έδρα το Vilnius της Λιθουανίας (Lithuania).
Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει προστιθέμενη αξία για ιδιώτες και εταιρείες κατασκευάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και δημιουργώντας λύσεις οι οποίες είναι βασισμένες στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ενσωματώσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καθημερινότητα ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη άνεση, ελευθερία φορητότητας και ασφάλεια στην καθημερινότητα, προσπαθώντας να μετατρέψει τις λύσεις που παρέχει σε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής των ανθρώπων.

Η εταιρεία κατασκευάζει μεταξύ άλλων επαγγελματικής κατηγορίας 2G, 3G και 4G routers οι οποίοι έχουν παγκόσμια φήμη για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα τους, συσκευές εντοπισμού (GPS - GSM trackers) για άτομα αλλά και οχήματα με πολλαπλές λειτουργικότητες, software πλατφόρμα fleet management, συσκευές WiFi και WiMAX αλλά και κάποια μοντέλα καμερών.

Η Xpatit, έχει την τιμή να έχει επιλεγεί ως επίσημος διανομέας (distributor) των προϊόντων της Teltonika στην Ελλάδα.

Ετησίως, εισάγουμε και διαθέτουμε εκατοντάδες συσκευών της Teltonika (με αιχμή του δόρατος τους 3G και LTE routers) τόσο σε λιανική όσο και χονδρική πώληση στο δίκτυο συνεργατών - μεταπωλητών μας στην Ελλάδα.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ