ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1) Παραλαβή προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα 26ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος Ραφήνα Αττικής. Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας μας για να επιβεβαιώσετε την ορθότητα και τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας. Επιπλέον για παραγγελίες που χρειάζονται επεξεργασία για να εκτελεσθούν (π.χ. προγραμματισμένα προϊόντα ή συγκεκριμένα μέτρα καλωδίου κ.α.) θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για την ακριβή ώρα που θα είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα παραλάβετε. Οι παραλαβές παραγγελιών από το φυσικό μας κατάστημα γίνονται καθημερινές από τις 9:15 έως τις 17:30 κατόπιν πάντα της σχετικής συνεννόησης.
2) Αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας εταιρείες courier είναι η Γενική Ταχυδρομική, οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ –«Πόρτα-Πόρτα» και η ACS ενώ το κόστος αποστολής των προϊόντων αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα:

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΜΑ (ΒΑΡΟΣ - 2KG)*
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 2.9 € 1.1 €
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 2.9 € 1.1 €
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1.9 €  
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΜΑ (ΒΑΡΟΣ - 2KG)*
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 3.1 € 1.2 €
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 3.1 € 1.2 €
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1.9 €  
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ACS
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΛΗΝ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΜΑ (ΒΑΡΟΣ - 2KG)*
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 2.7 € 1.2 €
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 2.7 € 1.2 €
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1.9 €  
ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΜΑ (ΒΑΡΟΣ - 2KG)* ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 5.5 € 1.9 €
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 5.5 € 1.9 €
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1.9 €  


* Για τον υπολογισμό του βάρους μιας παραγγελίας προσμετράται και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων ενώ τελικός υπολογισμός βάρους γίνεται από τον αριθμό που υπερτερεί (δηλαδή βάρος ή ογκομετρικό βάρος)
Η συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας εταιρεία courier για αποστολές στην Κύπρο είναι η Γενική Ταχυδρομική.
3) Αποστολή προϊόντων με συνεργαζόμενη με τον πελάτη εταιρεία Courier ή Μεταφορική Εταιρεία. Κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης και επιλογής τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλογής του πελάτη.
4) Παράδοση με μεταφορική εταιρεία για επιλεγμένους προoρισμούς στην Ελλάδα (αποστολές εκτός Αττικής). Ο συγκεκριμένος τρόπος μεταφοράς θα πρέπει να επιλέγεται σε περιπτώσεις ογκωδών δεμάτων και φυσικά αφού εξοφληθούν τα προϊόντα μιας παραγγελίας. Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία γίνεται την επομένη ημέρα από την εξόφληση μιας παραγγελίας εφόσον αυτή έχει εξοφληθεί μέχρι και τις 14:00. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών που θα μας υποδείξετε (εντός Αττικής) και κατόπιν υπάρχει χρέωση παραλήπτη με βάση τον τιμοκατάλογο της μεταφορικής εταιρείας. Για αγορές άνω των 600€ ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΒΑΡΟΣ ΚΟΣΤΟΣ
ΜΕΧΡΙ 25KG 5€
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 25KG 5€

Χρόνος παράδοσης:
Οι αποστολές όλων των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:30 εκτός αργιών. Οποιαδήποτε παραγγελία τοποθετηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επομένη εργάσιμη με δεδομένη την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για τους ακριβής χρόνους παράδοσης των παραγγελιών θα πρέπει να επικοινωνείτε με τις αντίστοιχες εταιρείες courier χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας ή με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας από τις αντίστοιχες σελίδες των εταιρειών Courier. Ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται με e-mail για τις παραγγελίες που τοποθετούνται ηλεκτρονικά. 

1) την Γενική Ταχυδρομική
2) τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ
3) την ACS

* Για παραλαβές των προϊόντων από τοπικά πρακτορεία των συνεργαζόμενων εταιρειών courier θα πρέπει να ενημερώνετε το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας κατά την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.
** Παραδόσεις πακέτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier δεν γίνονται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος μεταφορικών την ημέρα του Σαββάτου.
*** Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier δεν παραδίνουν παραγγελίες αυθημερόν.

**** Προσοχή! Σε περίπτωση που κατά την παράδοση της παραγγελίας σας παρατηρήσετε εμφανείς φθορές στο πακέτο (π.χ. τρύπες, τσακίσματα, ξεφτισμένες μεμβράνες) προχωρήστε σε άρνηση παραλαβής και επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας άμεσα. 


5) Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης. Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των πελατών της θέτει σε εφαρμογή μία νέα καινοτόμα υπηρεσία με στόχο την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των παραγγελιών εντός ορίων του λεκανοπεδίου Αττικής. Η νέα αυτή υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης εξυπηρετεί:
α) Παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μετά τις 15:30 και ως εκ τούτου δεν μπορούν να παραδοθούν από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier την επόμενη ημέρα.
β) Παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μέχρι τις 11:30 και οι πελάτες μας επιθυμούν παράδοση την ίδια μέρα. Η διανομή των παραγγελιών γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας, από τις 12:30 μέχρι τις 17:30 κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Βασική προϋπόθεση να παρέχεται στον οδηγό μας προσωρινή θέση στάθμευσης. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό είναι απαραίτητο να εξασφαλίζεται η άμεση επαφή με τον πελάτη προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως η παράδοση.
Οι παραγγελίες που γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δεδομένης της διαθεσιμότητας και τηρουμένης της σειράς προτεραιότητας των παραγγελιών.
Η υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης προσφέρεται για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100,00€.
Με στόχο να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες προσεγγίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας το κόστος αποστολής είναι άκρως ανταγωνιστικό σε σχέση με τους άλλους τρόπους παράδοσης και ειδικότερα για ένα βασικό δέμα βάρους έως 5kg τα έξοδα μεταφοράς είναι 5,00€. Το ακριβές κόστος των μεταφορικών, υπολογίζεται αυτόματα κατά την καταχώρηση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας στο site μας επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης.
Η υπηρεσία αυτή θα υποστηρίζει πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μετρητών στον οδηγό μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον υποστηρίζεται πληρωμή με κάρτα κατά την παραλαβή.

Εκμεταλλευτείτε την Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης και για τις ελαττωματικές συσκευές σας, εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, με χρέωση 5€ για κάθε συσκευή και κάθε δρομολόγιο παραλαβής ή παράδοσης της εταιρείας μας. (Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό μας τμήμα)

Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική - χρεωστική κάρτα.

Για αγορές άνω των 600€ ευρώ τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής είναι δωρεάν. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή με τις ισχύουσες πολιτικές συνεργασίας μεταπωλητών που υιοθετεί η εταιρεία XPATIT Α.Ε.. 

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ