Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 8 τρόπους:

1. Αντικαταβολή. Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier (Γενική Ταχυδρομική – Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ – ACS) στο χώρο επιθυμίας σας και καταβάλετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Aν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας MASTERCARD ή VISA ή κάτοχος χρεωστικής κάρτας DEBIT τότε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών Eurobank e-Commerce μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας μέσω του διαδικτύου αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί ηλεκτρονικά και ολοκληρωθεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, την ημερομηνία λήξης, το όνομά σας, χωρίς κενά και ειδικούς χαρακτήρες καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης (CVV) στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank. Η υπηρεσία Eurobank e-Commerce παρέχει ασφάλεια στους συναλλασσόμενους διότι οι πληροφορίες της κάρτας και του καρτούχου μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν κοινοποιούνται στην εταιρεία μας (κυρίως για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων). Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα θα πρέπει ο καρτούχος να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, έχοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά διαθέσιμη προς επίδειξη κατά την ώρα παράδοσης του εκάστοτε πακέτου από την αντίστοιχη εταιρεία courier. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν έχετε τοποθετήσει ηλεκτρονική παραγγελία για λογαριασμό Νομικού Προσώπου. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία του νομικού προσώπου να αναγράφεται στην κάρτα.

Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με δόσεις ισχύουν οι παρακάτω συνθήκες:
• Η κάρτα σας θα πρέπει να υποστηρίζει δόσεις (Επικοινωνήστε μαζί μας για να ταυτοποιήσουμε ότι συμπεριλαμβάνεται στη σχετική τραπεζική λίστα)
• Η ελάχιστη αγορά σας θα πρέπει να υπερβαίνει τα 200€
• Η ελάχιστη δόση θα πρέπει να υπερβαίνει τα 40€
• Οι άτοκες δόσεις που υποστηρίζονται στην σελίδα μας είναι 3
• Ο συνολικός αριθμός δόσεων που υποστηρίζεται από τη σελίδα μας είναι 6 με επιτόκιο 10%.

3. Πληρωμή μέσω paypal. Εάν αγοράζετε από το εξωτερικό μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal (ασφαλές σύστημα πληρωμών: www.paypal.com). Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο ασφαλές σύστημα πληρωμών Paypal. Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal όπου για να συνεχίσετε σας τίθεται η επιλογή Choose a way to pay - Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Don't have a PayPal account? και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Το ποσοστό επιβάρυνσης ανέρχεται στο 3.0% επί του συνόλου της παραγγελίας σας ενώ ανά συναλλαγή χρεώνεστε 0,35€. Στην περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο νόμιμος κάτοχος του λογαριασμού PayPal να προσκομίσει την ταυτότητά του. Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού Paypal εκτός αν έχει δηλώσει στο Paypal διαφορετικό προορισμό αποστολής. Το πρόσωπο παραλαβής δηλώνεται στο σχετικό voucher (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ) της εκάστοτε παραγγελίας με σχετική παρατήρηση.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με χρήση RF CODE. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από οποιαδήποτε τράπεζα διαθέτετε λογαριασμό με την χρήση του μοναδικού RF κωδικού σας. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος πελάτης μας, βρείτε τον μοναδικό RF κωδικό σας κάτω από τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο πεδίο «ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» κατά την προβολή του καλαθιού αγοράς, αλλά και στο αυτοματοποιημένο e-mail που λαμβάνετε στις παραγγελίες στις οποίες έχετε επιλέξει τον εν λόγω τρόπο πληρωμής. Σε όποια τράπεζα διαθέτετε λογαριασμό μεταβαίνετε στις πληρωμές και όχι στις μεταφορές, αναζητάτε την XPATIT ως «φορέα» και πληκτρολογείτε τον RF κωδικό σας για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας. Διατηρείτε τον ίδιο RF κωδικό για όλες τις παραγγελίες σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής αποφεύγετε τυχόν διατραπεζικά έξοδα, δεν χρειάζεται να μας αποστείλετε αποδεικτικό πληρωμής, δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εκ νέου στοιχεία και αιτιολογίες πληρωμής και η συναλλαγή σας φαίνεται άμεσα στα συστήματα μας. Ως εκ τούτου η παραγγελία σας εκτελείται με προτεραιότητα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην εύρεση του RF κωδικού σας ή έχετε μόλις εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων εργάσιμες ώρες και ημέρες για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ.

5. Εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς συστήματος OnLine τραπεζικών πληρωμών IRIS. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος πελάτης μας και διαθέτετε μοναδικό RF κωδικό μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του συστήματος τραπεζικών πληρωμών IRIS. Αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας και επιλέξετε τον εν λόγω τρόπο πληρωμής, η ιστοσελίδα μας σας ανακατευθύνει σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank όπου σας δίνεται η επιλογή να επιλέξετε μία από της τέσσερεις τράπεζες που συμμετέχουν στο σύστημα, (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς).  Μπορείτε να επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μόνο εφόσον διαθέτετε λογαριασμό (e-banking) σε μία εκ των προαναφερθεισών τραπεζών. Αφού επιλέξετε την τράπεζα όπου διαθέτετε λογαριασμό (e-banking), στη συνέχεια εύκολα μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή αφού εμφανίζεται το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας και η μόνη ενέργεια που απαιτείται είναι να πληκτρολογήσετε τους μυστικούς κωδικούς για να εισέλθετε στο e-banking σας καθώς και ο επιπλέον μυστικός κωδικός που σας αποστέλλει η τράπεζά σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής αποφεύγετε τυχόν διατραπεζικά έξοδα, δεν χρειάζεται να μας αποστείλετε αποδεικτικό πληρωμής, δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εκ νέου στοιχεία και αιτιολογίες πληρωμής και η συναλλαγή σας φαίνεται άμεσα στα συστήματα μας. Ως εκ τούτου η παραγγελία σας εκτελείται με προτεραιότητα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ή έχετε μόλις εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων εργάσιμες ώρες και ημέρες για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

6. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση που μόλις έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε κάποιον από τους εταιρικούς λογαριασμούς της εταιρείας XPATIT Α.Ε. Αφού επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα και την ορθότητα της παραγγελίας σας με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων προχωρήστε στην κατάθεση του τελικού ποσού για την αποστολή της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε παραγγελία έχει οριστεί ως τρόπος πληρωμής η «τραπεζική κατάθεση» θα πρέπει η τελευταία να έχει εκτελεσθεί το αργότερο έως τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επιπλέον, μετά την εκτέλεση της μεταφοράς, είναι υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε για την εκτέλεση της μεταφοράς του ποσού με e-mail. Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός (ή οι αριθμοί σε περίπτωση πολλαπλών παραγγελιών) της ηλεκτρονικής παραγγελίας που τοποθετήσατε. Δεδομένου ότι η εταιρεία XPATIT Α.Ε. δε δεσμεύει προϊόντα για ανεξόφλητες ηλεκτρονικές παραγγελίες στις οποίες ως τρόπος πληρωμής έχει επιλεγεί η «Τραπεζική Κατάθεση», διατηρεί το δικαίωμα της μονομερούς ακύρωσης σε περίπτωση που δεν ενημερωθεί από τον πελάτη για την εκτέλεση της τραπεζικής κατάθεσης εντός διαστήματος 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Στις διατραπεζικές συναλλαγές (κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα βαραίνουν τoν εντολέα εξολοκλήρου. Η παραγγελία θα εκτελείται την ημέρα που εμφανίζονται τα χρήματα σε κάποιον από τους λογαριασμούς τραπέζης της εταιρείας μας.

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας είναι οι:
ALPHA BANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 176002330000267
ΙΒΑΝ: GR02 0140 1760 1760 0233 0000 267
BIC/SWIFT ALPHA BANK: CRBAGRAA
XPATIT Α.Ε.

EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260096160200279029
IBAN: GR44 0260 0960 0001 6020 0279 029
BANK SWIFT CODE: ERBKGRAA
XPATIT Α.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6462040030510
IBAN: GR51 0171 4620 0064 6204 0030 510
XPATIT Α.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ REVOLUT
BENEFICIARY: XPATIT S.A.
IBAN: LT33 3250 0722 5798 2980
BIC: REVOLT21
BENEFICIARY ADDRESS: 19009, 26th km MARATHONOS AV., RAFINA, ATTICA, GREECE

7. Mε μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα: 26ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Ραφήνα Αττικής.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή σας από το Φυσικό μας κατάστημα με μετρητά.
Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική - χρεωστική κάρτα.

8. Mε πιστωτική κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα: 26ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος, Ραφήνα Αττικής.
Για παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει απλά την πιστωτική του κάρτα εφόσον αυτή έχει PIN. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν έχει PIN θα χρειαστεί να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία της εταιρείας ή ο διακριτικός τίτλος να αναγράφεται στην κάρτα. Στο φυσικό μας κατάστημα δεχόμαστε κάρτες Visa, Mastercard, Debit και American Express.

Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για αγορές με άτοκες δόσεις με την παρακάτω μεθοδολογία:

Από 200€ και άνω έως και 3 άτοκες δόσεις
Από 300€ και άνω έως και 4 άτοκες δόσεις
Από 400€ και άνω έως και 5 άτοκες δόσεις
Από 500€ και άνω έως και 6 άτοκες δόσεις

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ