ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγκατάσταση Λογισμικού – Προγραμμάτων – Εφαρμογών

Το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή παίζει σημαντικό ρόλο αφενός μεν στο πόσο λειτουργικός είναι ο υπολογιστής και αφετέρου στις δυνατότητες εξέλιξης στο χειρισμό του.

Η εγκατάσταση λογισμικού είναι τις περισσότερες φορές απλή για ένα μέσο χρήστη, υπάρχουν όμως μικρά μυστικά που πρέπει να γνωρίζουμε όταν εγκαθιστούμε λογισμικό σε έναν υπολογιστή διότι μια λανθασμένη εγκατάσταση ή λανθασμένη παραμετροποίηση αυτού, πιθανά οδηγήσουν σε δυσλειτουργίες όπως για παράδειγμα καθυστέρηση, μείωση επιδόσεων του υπολογιστή, κωλύματα ή ακόμη και βλάβες στο λειτουργικό σύστημα.

Επιπλέον πολλές φορές ειδικά σε νέους υπολογιστές, σταθερούς ή φορητούς, υπάρχει ελλιπές λογισμικό ή λογισμικό δοκιμαστικής λειτουργίας το οποίο σύντομα θα χρειαστεί αντικατάσταση.

Η XPATIT αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει ή/και να εγκαταστήσει:

 • Πάσης φύσεως λειτουργικά συστήματα (Microsoft Windows XP Professional, 7, 8, 10 / Microsoft Windows Server 2003, 2008, 2012, MacOS, Linux κλπ.)
 • Εφαρμογές γραφείου (Microsoft Office 2003 / 2007 / 2010 / 2013, Open Office κλπ.)
 • Εφαρμογές προστασίας από Ιούς και Internet Security (Eset Nod32, Avast, Panda κλπ.)
 • Λογισμικό zip – unzip
 • Λογισμικό για αναπαραγωγή και επεξεργασία πολυμέσων (Media players, media converters, codecs, DVD Players)
 • Αναβαθμίσεις λογισμικού.
 • Utilities για προβολή συγκεκριμένου υλικού από το διαδίκτυο (Acrobat reader, Adobe Flash Player, Java κλπ.)
 • Εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας (Photoshop, Corel, Dreamweaver, κλπ.)
 • Εξειδικευμένες εφαρμογές σχεδιασμού για μηχανικούς (ΤΕΚΤΩΝ, CALC, ADAPT, Αρχιτεκτονικά, AUTOCAD, 3D STUDIO MAX κ.λ.π.)
 • Εξειδικευμένες εφαρμογές εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης.
 • Λογισμικά Servers
 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft ISA Server
 • Fax servers
 • Εφαρμογές Backup για να μπορείτε να παίρνετε καθημερινά με αυτόματο ή χειροκίνητο τρόπο αντίγραφα ασφαλείας από τα πολύτιμα προσωπικά ή εταιρικά σας δεδομένα.

Επισκευή – Αναβάθμιση – Έλεγχος Η/Υ

Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων (WindowsLinuxMac Os)
Αναλαμβάνουμε να  εγκαταστήσουμε το επιθυμητό λειτουργικό σύστημα (Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Linux. Mac Os) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και τους απαραίτητους οδηγούς (drivers) του υλικού σας καθώς και όλες τις ενημερώσεις (updates) και τα βασικά προγράμματα που χρειάζονται για την ορθή λειτουργία του υπολογιστή σας. Τέλος θα διενεργηθεί λεπτομερής τεχνικός έλεγχος σωστής λειτουργίας.

Αφαίρεση ιών – κακόβουλου λογισμικού
Με την χρήση του πλέον σύγχρονου λογισμικού  το τεχνικό τμήμα της XPATIT, θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα αφαιρέσει κάθε ύποπτο αρχείο ή ανεπιθύμητο λογισμικό (virus, trojan, spyware) που μπορεί να επιβαρύνει τη σωστή λειτουργία του. 

Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών ή λογισμικού
Αναλαμβάνουμε την σύνδεση περιφερειακών συσκευών (drivers) (π.χ. εκτυπωτής, scanner κλπ.) με τον  υπολογιστή σας, καθώς και την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού επιθυμείτε, με την προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχει αυθεντική άδεια χρήσης ή είναι ελεύθερο λογισμικό  (free license software). 

Αναβάθμιση Η/Υ
Αν ο υπολογιστής σας χρειάζεται "ανανέωση" μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ο τεχνικός μας θα ελέγξει την παλαιότητα των εξαρτημάτων της κεντρικής μονάδας (tower) του υπολογιστή σας και θα σας προτείνει αν και ποια τμήματα χρειάζονται αναβάθμιση ή αντικατάσταση. Σκληρός δίσκος, κάρτα μνήμης (RAM), κάρτα γραφικών, μητρική πλακέτα, είναι οι βασικές συσκευές υλικού (hardware) που μπορούν να αναβαθμιστούν.

Backup αρχείων
Η αποθήκευση των δεδομένων σας σε κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο είναι μία πολύ σοβαρή και υπεύθυνη διαδικασία. Αναλαμβάνουμε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας (αρχεία, φωτογραφίες, emails κλπ) σε κάποιο DVD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο για να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα χάσετε, ακόμα κι αν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας. Αν πάλι θέλετε να αυτοματοποιήσετε την διαδικασία αποθήκευσης δεδομένων σε σταθερά χρονικά διαστήματα, τότε θα σας προτείνουμε – ρυθμίσουμε – εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό  ούτως ώστε να ενεργοποιείται η διαδικασία αποθήκευσης των δεδομένων σας, αυτόματα και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα της επιλογής σας.

Ανάκτηση Δεδομένων (Restore)
Σβήσατε κάποιο αρχείο κατά λάθος ή δεν έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα αρχεία η φακέλους; Ο υπολογιστής σας δε βρίσκει τον σκληρό δίσκο κατά την εκκίνηση; Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό,  θα προσπαθήσει να επαναφέρει τα χαμένα ή διεγραμμένα αρχεία σε κάποιο εξωτερικό μέσο. Στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα υλικού (hardware) ο δίσκος θα πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικές εγκαταστάσεις για να γίνει προσπάθεια ανάκτησης των δεδομένων σας.*
* Το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας  εξαρτάται από τη σοβαρότητα της βλάβης και η πιθανότητα πλήρους επαναφοράς των δεδομένων, δεν εξασφαλίζεται.

Καθαρισμός συστήματος ψύξης
Αναλαμβάνουμε με κάθε επισκευή – τεχνικό έλεγχο και τον καθαρισμό του συστήματος ψύξης του υπολογιστή σας για την αποφυγή υπερθέρμανσης και ενδεχομένης μελλοντικής δυσλειτουργίας του.

Επισκευή – Αναβάθμιση – Έλεγχος Laptop

Στην XPATIT αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε, αναβαθμίσουμε και να επισκευάσουμε σχεδόν πάσης φύσεως βλάβες του Laptop σας. Φέρτε το στο κατάστημά μας και εντός 24 ωρών θα σας ενημερώσουμε για την βλάβη, το κόστος επισκευής και των όποιων απαραίτητων ανταλλακτικών, την πρόταση και το κόστος αναβάθμισης καθώς και τον ακριβή χρόνο υλοποίησης.

Αναλαμβάνουμε:

Προβλήματα λογισμικού
Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το λειτουργικό ή με τις εφαρμογές του laptop σας; Στην ΧΡΑΤΙΤ αναλαμβάνουμε να αποκαταστήσουμε πάσης φύσεως προβλήματα λογισμικού και προγραμμάτων.

Αντικατάσταση οθόνης
Αν η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή δείχνει αχνά, έχει ραγίσει, δεν ανάβει καθόλου, είναι σκοτεινή ή εμφανίζει οριζόντιες και κάθετες γραμμές, τότε πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση.

Αντικατάσταση INVERTER
Αν η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή δεν είναι χαλασμένη και εξακολουθεί να δείχνει αχνά, να μην ανάβει καθόλου, να είναι σκοτεινή ή να εμφανίζει οριζόντιες και κάθετες γραμμές, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα στο inverter. 

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
Αν ο φορητός σας υπολογιστής σβήνει απότομα εκεί που δουλεύετε, φορτίζει με διακοπές, δεν ανάβει με ή χωρίς την μπαταρία ή έχει «χαλαρώσει» το βύσμα τροφοδοσίας και αν κουνηθεί σταματάει η λειτουργία του, τότε θα πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί το βύσμα τροφοδοσίας.

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου
Αν το πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή έχει χαλάσει, βραχεί, ή λείπουν πλήκτρα και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πλέον, τότε χρειάζεται αντικατάσταση.

Αλλαγή Σκληρού δίσκου
Αν ο σκληρός δίσκος του φορητού υπολογιστή σας έχει "χαλάσει" και εμφανίζεται μαύρη οθόνη όταν ανοίγετε τον υπολογιστή σας ή κολλάει εκεί που δουλεύετε τότε μπορεί να χρειάζεστε αλλαγή σκληρού δίσκου. Ο τεχνικός μας θα αντικαταστήσει τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και στη συνέχεια θα εγκαταστήσει το λειτουργικό πρόγραμμα και τους απαραίτητους drivers που θα χρειαστούν ώστε ο υπολογιστής σας να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν τον αγοράσατε.

Backup - Services
Η ασφάλεια των δεδομένων σας, είναι πολύ σημαντική για εμάς στην XPATIT.  Εφόσον είναι εφικτό, (δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υλικού hardware), θα μεταφέρουμε τα αρχεία (backup) σας σε εξωτερικό ή διαφορετικό δικτυακό μέσο αποθήκευσης (HDD, DVD etc) ώστε να είστε σίγουροι ότι τα πολύτιμα έγγραφα σας, δεν θα χαθούν ποτέ. 

Υπερθέρμανση
Αν ο φορητός υπολογιστής σας θερμαίνεται υπερβολικά, σβήνει μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, τότε πιθανότατα έχετε πρόβλημα υπερθέρμανσης. Η βλάβη αυτή μπορεί να προέρχεται από διάφορα αίτια, π.χ. κλειστοί αεραγωγοί, πάστα επεξεργαστή ξεραμένη, προβληματικό ανεμιστηράκι κλπ.

Επισκευή κάρτας γραφικών.
Αν το laptop σας διαγνωστεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την  κάρτα γραφικών, το κατάλληλα εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα της XPATIT θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδιορθώσει την προβληματική κάρτα γραφικών.  

*Σε κάθε περίπτωση επισκευής υλικού, υπάρχει μειωμένη παροχή χρονικής εγγύησης ορθής λειτουργίας.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερωθεί για το κόστος επιδιόρθωσης και θα αποφασίσει για την εκτέλεση της.

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο των προϊόντων Mikrotik, Ubiquiti, Teltonika, Ignitenet, Tp-Link κ.α. οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την εκπαίδευση σας πάνω στη φιλοσοφία, εγκατάσταση και παραμετροποίηση σε όλη την γκάμα των προϊόντων των εν λόγω κατασκευαστών.
Εκτός από τα τακτικά σεμινάρια, υπάρχει η δυνατότητα να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα ειδικά μαθήματα που μπορείτε να ζητήσετε με βάση τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς, αρκεί να μας το ζητήσετε.
Η εκπαίδευση δύναται να γίνει είτε στο χώρο της εταιρείας μας, είτε μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

WIFI – HotSpots

Η XPATIT αναλαμβάνει να κατασκευάσει για λογαριασμό της επιχείρησης σας το δικό σας WiFi Hotspot βασισμένο στον αρτιότερο τεχνολογικά δικτυακό εξοπλισμό έτσι ώστε να παρέχεται υπηρεσίες διαδικτύου στους πελάτες σας είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή.

Τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ένα WiFi Hotspot είναι μερικά από τα παρακάτω:

 • Φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον
 • Εύκολη διαχείριση
 • WiFi Social marketing development
 • Επικεντρωμένα διαφημιστικά μηνύματα
 • Αναγνωρισιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών
 • Αλληλεπίδραση και συμμετοχή των χρηστών
 • Υπηρεσιακή ολότητα και ευρεία προσφορά
 • Αυξανόμενη προβολή του Hotspot
 • Δημιουργία Έμμεσου εισοδήματος

Προσφέροντας στους πελάτες σας πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ενός WiFi-Hotspot επιτυγχάνετε την προβολή μιας επαγγελματικής εικόνας προς τον πελάτη σας, αυξάνετε τις  δυνατότητες για εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών, έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε διαφημιστικά Banners και καμπάνιες στην Αρχική σελίδα και οδηγείστε τον μετά το Login στη σελίδα που εσείς επιθυμείτε!  

Μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι η δυνατότητα πρόσβασης του πελάτη με Social Login. Ζητείστε από τον πελάτη σας να εισέλθει με το λογαριασμό του στο Facebook, LinkedIn ή Twitter. Ζητείστε του το email του και, μελλοντικά, επικοινωνήστε μαζί του για λόγους διαφήμισης.

Διαθέστε την υπηρεσία σας δωρεάν, Trial, επί πληρωμή μέσω Voucher – Ticketing (θερμικοί εκτυπωτές), ακόμη και μέσω PayPal Account.

Τα WiFi Hotspots που μπορούμε να κατασκευάσουμε για την επιχείρησή σας είναι βασισμένα σε κανόνες ασφάλειας πρόσβασης και δίνουν δυνατότητες φιλτραρίσματος τοποθεσιών, προστασίας από ιούς και πιο συγκεκριμένα:

 • Captive Portal
 • Firewall
 • Antivirus
 • Web Proxy
 • Web Filtering
 • Load Balancing – Traffic Shape

Εξασφαλίζοντας στην επιχείρησή σας την ορθή και ομαλή χρήση της σύνδεσης Internet που παρέχετε στους πελάτες σας.

Ασύρματα Δίκτυα

Η γρήγορη και αδιάλειπτη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο – ίντερνετ, αποτελεί πλέον ανάγκη για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις αλλά και τα σπίτια.
Η XPATIT έχοντας μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις-έργα ασύρματης δικτύωσης, είναι σε θέση να υλοποιήσει το δικό σας ασύρματο δίκτυο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα εχέγγυα που πρέπει να διαθέτει το τελευταίο, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό, αποδοτικό και ασφαλές.
Είναι εξαιρετικά σύνηθες, το φαινόμενο της μη ύπαρξης ενσύρματης καλωδίωσης σε επαγγελματικούς χώρους ή ακόμη και όταν η τελευταία υπάρχει, να απαιτείται η προσθήκη κάποιων πιο απομακρυσμένων θέσεων εργασίας, των οποίων η ενσύρματη δικτύωση δεν είναι εφικτή ή είναι εξαιρετικά δύσκολη και κοστοβόρα. Η υλοποίηση ενός ασύρματου δικτύου, είναι σίγουρα η λύση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, με τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο τρόπο.
Επιπρόσθετα, μπορείτε να υλοποιήσετε ξεχωριστό, απομονωμένο ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες - πελάτες σας (guest portal), οι οποίοι πλέον θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ταυτόχρονα χωρίς να θίγεται η ακεραιότητα του εταιρικού σας τοπικού δικτύου.

Επίσης η σύνδεση δύο ή περισσοτέρων χώρων μιας εταιρίας οι οποίοι βρίσκονται σχετικά κοντά ή είναι απομακρυσμένοι αλλά παρόλα αυτά υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους, είναι μια κλασική πλέον εφαρμογή της τεχνολογίας ασύρματης δικτύωσης. Το χαμηλό κόστος σε αντίθεση με τα υπέρογκα κόστη των μισθωμένων γραμμών (leased lines) που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δυσβάστακτα για τους επιχειρηματίες, όπως επίσης και η ταχύτητα υλοποίησης – εφαρμογής, αποτελούν τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες στην επιλογή λύσης ασύρματης δικτύωσης.

Επιγραμματικά οι εργασίες που μπορούμε να αναλαμβάνουμε είναι:

 • Σχεδιασμός Εσωτερικών ασύρματων δικτύων με τον βασικό μόνο ενσύρματο σκελετό (backbone)
 • Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ενσύρματου δικτύου που διαθέτετε με ασύρματους σταθμούς.
 • Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ασύρματου δικτύου που διαθέτετε με επιπλέον ασύρματους σταθμούς.
 • Έλεγχος και μελέτη του υπάρχοντος ασύρματου σας δικτύου για να εντοπιστούν πιθανά «κενά» ασφαλείας στο δίκτυο σας.
 • Ασύρματες ζεύξεις δύο ή περισσοτέρων σημείων με οπτική επαφή ακόμα και σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις για:
  • Σύνδεση 2 απομακρυσμένων εταιρικών εγκαταστάσεων
  • Μεταφορά δεδομένων
  • Μεταφορά σύνδεσης Internet σε απομακρυσμένες περιοχές
  • Μεταφορά απλής αναλογικής γραμμής τηλεφώνου μέσω wifi από ένα σημείο σε ένα άλλο.
  • Πρόσβαση σε σύστημα καμερών - καταγραφικό
 • Μελέτη, κατασκευή και προμήθεια υλικών για την υλοποίηση ασύρματων δικτύων δημόσιας πρόσβασης στο διαδίκτυο (Public Hotspots) τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους (καφετερίες, πλατείες, κλαμπ, κ.λ.π.)
 • Μελέτη, κατασκευή και προμήθεια υλικών για την υλοποίηση ασύρματων δικτύων για εξυπηρέτηση συστημάτων ασύρματων σταθμών όπως μεγάλες αποθήκες, εκθέσεις ή ασύρματες παραγγελιοληψίες.

Παραμετροποίηση Mikrotik Routerboards

Στην XPATIT μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό, την παραμετροποίηση αλλά και την εγκατάσταση όλη την γκάμα των προϊόντων της Εταιρείας Mikrotik. Με τα προϊόντα, παγκοσμίου φήμης Mikrotik, μπορείτε να υλοποιήσετε από απλά οικιακά δίκτυα, μέχρι και τη δικτύωση και διαχείριση δικτύου δεδομένων, μεγάλων επιχειρήσεων. Στην εταιρεία μας εκτός από τη λεπτομερή ανάλυση του Project που θέλετε να υλοποιήσετε (συζήτηση που μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από το τμήμα πωλήσεων) με το εξειδικευμένο προσωπικό του τεχνικού τμήματος, θα σας επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζεστε. 

Ενδεικτικά μπορούμε να υλοποιήσουμε:

 • Setup VPN
 • Setup bandwidth limit για τον κάθε χρήστη του δικτύου
 • Setup load balance γραμμών
  • Setup διαχείρισης 2 και περισσοτέρων WAN - internet feeds από ένα router.
 • Setup failover γραμμών
  • Setup 2 και περισσοτέρων γραμμών από ένα router για να υπάρχει η δυνατότητα backup γραμμής στην περίπτωση πτώσης της μίας ή και περισσοτέρων γραμμών.
 • Setup radius server
 • Setup VLANS
  • Δημιουργία Virtual δικτύων σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μέσω του router
 • Setup captive portal με αρχική σελίδα, multiple users, διαφημιστικά banners, ανά-προώθηση (redirect) σε επιθυμητό ιστότοπο (web page).
 • Διαχείριση πελατών με περιορισμούς σε ταχύτητα και περιεχόμενο όπως: torrents, πορνογραφικό υλικό κλπ.
 • Firewall

Υπηρεσίες Ενσύρματων Δικτύων

Θέλετε να βελτιώσετε, επεκτείνετε ή να υλοποιήσετε από το μηδέν το δίκτυο δεδομένων σας;

Η ΧΡΑΤΙΤ, με μεγάλη πείρα στο χώρο των δικτύων δεδομένων, έχοντας υλοποιήσει πολλά έργα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε σωστά και οικονομικά το δικό σας τοπικό δίκτυο LAN (Local Area Network).
Με επαγγελματικό και πλήρως αποτελεσματικό τρόπο αναλαμβάνουμε:

 • Την καταγραφή των δικτυακών αναγκών  σας και των επιμέρους λεπτομερειών μορφολογίας του εκάστοτε χώρου.
 • Την υλοποίηση μελέτης (τοπολογία, επιλογή κομβικού ή κομβικών σημείων, τύπος καλωδίωσης, επιλογή παθητικών και ενεργητικών δικτυακών στοιχείων) σε συνδυασμό με την σύνταξη αναλυτικής οικονομικής προσφοράς.
 • Την τελική, υλοποίηση (καλωδίωση αρχικά, προμήθεια εξοπλισμού και παραμετροποίηση του δικτύου σε επίπεδο συσκευών switches – routers - υπολογιστές – servers και λογισμικού).

Πιο συγκεκριμένα η XPATIT, μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά, οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας υλοποίησης του τοπικού σας δικτύου δεδομένων όπως:

 • Μελέτη δικτύου (Ομότιμου ή Server Based)
  • Τερματισμό ήδη υπάρχουσας καλωδίωσης
  • Ελεύθερη καλωδίωση για πολύ μικρά δίκτυα.
 • Δημιουργία VLANS – Sub Netting
  • Ένωση δυο ή περισσοτέρων τοπικών δικτύων
  • Παραμετροποίηση LAN Routers *
 • Προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Servers
  • Microsoft Windows 2000-2003–2008-2012 Server
  • DHCP – DNS – Active Directory
  • Ορισμοί δικαιωμάτων πρόσβασης χρηστών σε κοινόχρηστους φακέλους και αρχεία. Domain Controller
  • Group Policies
  • Terminal Services
  • Fax Server
  • Microsoft Exchange Server
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft ISA Server
 • Παραμετροποίηση Firewalls ή DMZ *
 • Έλεγχος υπάρχοντος δικτύου και μελέτη – υλοποίηση βελτιστοποίησης απόδοσης και αξιοπιστίας.

*Οι εν λόγω εργασίες δύνανται να υλοποιηθούν σε προϊόντα της γκάμας της εταιρείας XPATIT.

Για οποιαδήποτε δικτυακή υπηρεσία επιθυμείτε, η οποία πιθανά δεν αναφέρεται παραπάνω ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα παραπάνω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό μας.

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Συμβόλαιο Υποστήριξης
 2. HSNM
Joomla\CMS\Pagination\PaginationObject Object
(
  [text] => Προβολή Όλων
  [base] => 0
  [link] => /el/ypiresies.html
  [prefix] => 
  [active] => 
)
Joomla\CMS\Pagination\PaginationObject Object
(
  [text] => 2
  [base] => 8
  [link] => /el/ypiresies.html?start=8
  [prefix] => 
  [active] => 
)
Joomla\CMS\Pagination\PaginationObject Object
(
  [text] => Επόμενη
  [base] => 8
  [link] => /el/ypiresies.html?start=8
  [prefix] => 
  [active] => 
)
Joomla\CMS\Pagination\PaginationObject Object
(
  [text] => Τελευταία Σελίδα
  [base] => 8
  [link] => /el/ypiresies.html?start=8
  [prefix] => 
  [active] => 
)
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ