Στην XPATIT αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε, αναβαθμίσουμε και να επισκευάσουμε σχεδόν πάσης φύσεως βλάβες του Laptop σας. Φέρτε το στο κατάστημά μας και εντός 24 ωρών θα σας ενημερώσουμε για την βλάβη, το κόστος επισκευής και των όποιων απαραίτητων ανταλλακτικών, την πρόταση και το κόστος αναβάθμισης καθώς και τον ακριβή χρόνο υλοποίησης.

Αναλαμβάνουμε:

Προβλήματα λογισμικού
Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το λειτουργικό ή με τις εφαρμογές του laptop σας; Στην ΧΡΑΤΙΤ αναλαμβάνουμε να αποκαταστήσουμε πάσης φύσεως προβλήματα λογισμικού και προγραμμάτων.

Αντικατάσταση οθόνης
Αν η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή δείχνει αχνά, έχει ραγίσει, δεν ανάβει καθόλου, είναι σκοτεινή ή εμφανίζει οριζόντιες και κάθετες γραμμές, τότε πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση.

Αντικατάσταση INVERTER
Αν η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή δεν είναι χαλασμένη και εξακολουθεί να δείχνει αχνά, να μην ανάβει καθόλου, να είναι σκοτεινή ή να εμφανίζει οριζόντιες και κάθετες γραμμές, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα στο inverter. 

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
Αν ο φορητός σας υπολογιστής σβήνει απότομα εκεί που δουλεύετε, φορτίζει με διακοπές, δεν ανάβει με ή χωρίς την μπαταρία ή έχει «χαλαρώσει» το βύσμα τροφοδοσίας και αν κουνηθεί σταματάει η λειτουργία του, τότε θα πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί το βύσμα τροφοδοσίας.

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου
Αν το πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή έχει χαλάσει, βραχεί, ή λείπουν πλήκτρα και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πλέον, τότε χρειάζεται αντικατάσταση.

Αλλαγή Σκληρού δίσκου
Αν ο σκληρός δίσκος του φορητού υπολογιστή σας έχει "χαλάσει" και εμφανίζεται μαύρη οθόνη όταν ανοίγετε τον υπολογιστή σας ή κολλάει εκεί που δουλεύετε τότε μπορεί να χρειάζεστε αλλαγή σκληρού δίσκου. Ο τεχνικός μας θα αντικαταστήσει τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και στη συνέχεια θα εγκαταστήσει το λειτουργικό πρόγραμμα και τους απαραίτητους drivers που θα χρειαστούν ώστε ο υπολογιστής σας να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν τον αγοράσατε.

Backup - Services
Η ασφάλεια των δεδομένων σας, είναι πολύ σημαντική για εμάς στην XPATIT.  Εφόσον είναι εφικτό, (δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υλικού hardware), θα μεταφέρουμε τα αρχεία (backup) σας σε εξωτερικό ή διαφορετικό δικτυακό μέσο αποθήκευσης (HDD, DVD etc) ώστε να είστε σίγουροι ότι τα πολύτιμα έγγραφα σας, δεν θα χαθούν ποτέ. 

Υπερθέρμανση
Αν ο φορητός υπολογιστής σας θερμαίνεται υπερβολικά, σβήνει μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, τότε πιθανότατα έχετε πρόβλημα υπερθέρμανσης. Η βλάβη αυτή μπορεί να προέρχεται από διάφορα αίτια, π.χ. κλειστοί αεραγωγοί, πάστα επεξεργαστή ξεραμένη, προβληματικό ανεμιστηράκι κλπ.

Επισκευή κάρτας γραφικών.
Αν το laptop σας διαγνωστεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την  κάρτα γραφικών, το κατάλληλα εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα της XPATIT θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδιορθώσει την προβληματική κάρτα γραφικών.  

*Σε κάθε περίπτωση επισκευής υλικού, υπάρχει μειωμένη παροχή χρονικής εγγύησης ορθής λειτουργίας.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερωθεί για το κόστος επιδιόρθωσης και θα αποφασίσει για την εκτέλεση της.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ