ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία

Η XPATIT (eXPerience AT Information Technology) είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής και τεχνολογίας η οποία έχει ιστορία από το 2001. Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση (ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών και δικτυακών προϊόντων.

Το έτος 2008, μετά από επτά χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της πληροφορικής, έχοντας αναλάβει, μελετήσει και υλοποιήσει σημαντικά έργα και παράλληλα έχοντας αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο της και τον κύκλο εργασιών της, η εταιρεία άλλαξε νομική μορφή και μετασχηματίστηκε σε Ετερόρρυθμο εταιρεία με διαχειριστή τον Δημήτρη Τερκενίδη. Επίσης, η εταιρεία επικεντρώθηκε στον τομέα των δικτύων και τηλεπικοινωνιών με δεδομένες τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς στον τομέα αυτό.

Το 2016, η εταιρεία ξεκίνησε να παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης υψηλού επιπέδου σχετικά με δικτυακά θέματα. Είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που είναι Authorized Training Partner για τους οίκους Ubiquiti και MikroTik και έχει διοργανώσει περισσότερες από 120 πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις στις οποίες συνολικά συμμετείχαν πάνω από 1500 συμμετέχοντες.

Το 2022, η εταιρεία, έχοντας πλέον συμπληρώσει 20 έτη λειτουργίας, έχοντας περισσότερους από 30.000 εγγεγραμμένους πελάτες χονδρικής και λιανικής και κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 5.000.000€, από ετερόρρυθμος εταιρεία, μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία αλλάζοντας την επωνυμία της σε XPATIT Α.Ε και εισέρχεται σε μία νέα εποχή πιο δυναμικά από ποτέ. Οι δύσκολες εποχές που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε λόγω της πανδημίας, όχι μόνο δεν πτόησαν την πορεία της εταιρείας, αλλά έγιναν το κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ως εκ τούτου ανάπτυξη.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της η XPATIT, εξυπηρετεί τους συνεργάτες και πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας καθώς η επιτυχία μας όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται σε αυτή ακριβώς τη θεμελιώδη αρχή.

Το όραμα της εταιρείας ήταν και είναι η εξέλιξη και η πρόοδος των πελατών της στο χώρο της πληροφορικής, των δικτύων και της τεχνολογίας γενικά, μέσα από σωστές και υπεύθυνες συμβουλές, κατευθύνσεις και εκπαιδεύσεις.

Με ενεργή συμμετοχή, καθημερινή ενασχόληση και ενημέρωση επί των επιτευγμάτων της υψηλής τεχνολογίας, η εταιρεία μας συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της δίνοντας έτσι άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ