ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Teltonika

Η Teltonika είναι μια εταιρεία με έδρα το Vilnius της Λιθουανίας (Lithuania).
Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει προστιθέμενη αξία για ιδιώτες και εταιρείες κατασκευάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και δημιουργώντας λύσεις οι οποίες είναι βασισμένες στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ενσωματώσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καθημερινότητα ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη άνεση, ελευθερία φορητότητας και ασφάλεια στην καθημερινότητα, προσπαθώντας να μετατρέψει τις λύσεις που παρέχει σε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής των ανθρώπων.

Η εταιρεία κατασκευάζει μεταξύ άλλων επαγγελματικής κατηγορίας 2G, 3G και 4G routers οι οποίοι έχουν παγκόσμια φήμη για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα τους, συσκευές εντοπισμού (GPS - GSM trackers) για άτομα αλλά και οχήματα με πολλαπλές λειτουργικότητες, software πλατφόρμα fleet management, συσκευές WiFi και WiMAX αλλά και κάποια μοντέλα καμερών.

Η Xpatit, έχει την τιμή να έχει επιλεγεί ως επίσημος διανομέας (distributor) των προϊόντων της Teltonika στην Ελλάδα.

Ετησίως, εισάγουμε και διαθέτουμε εκατοντάδες συσκευών της Teltonika (με αιχμή του δόρατος τους 3G και LTE routers) τόσο σε λιανική όσο και χονδρική πώληση στο δίκτυο συνεργατών - μεταπωλητών μας στην Ελλάδα.

Prometeo SpA

Η Prometeo SpA είναι μια Ιταλική εταιρεία παραγωγής λογισμικού που ιδρύθηκε το 1988. Διακρίθηκε στο χώρο της μηχανογράφησης επιχειρήσεων και εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται και στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Με γνώμονα τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας αλλά και τις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς οι άνθρωποι της Prometeo εξειδικεύτηκαν στο χώρο των ασύρματων δικτύων και της κατασκευής Hotspot δημιουργώντας την πλατφόρμα διαχείρισης Hotspot Network Manager.

H μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας Hotspot Network Manager βασίζεται στο γεγονός ότι κατασκευάστηκε βάσει των αναγκών των τελικών χρηστών αλλά και βάσει των αναγκών των επιχειρήσεων ή και των οργανισμών που εξυπηρετούν τελικούς χρήστες. H Φιλοσοφία της εταιρείας Prometeo SpA είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες παντός είδους.

Η Xpatit είναι ο αποκλειστικός διανομέας της πλατφόρμας HSNM στην Ελλάδα η οποία παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Mikrotik User Meeting της Αθήνας σε συνδυασμό με συσκευές Mikrotik. Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετούμε δεκάδες επιχειρήσεων και επαγγελματιών που μας εμπιστεύτηκαν για την αγορά της νέας αυτής πρωτοποριακής πλατφόρμας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για νέες παρουσιάσεις έτσι ώστε να είστε εσείς οι επόμενοι χρήστες.

Mikrotik

H MikroTik είναι μια εταιρεία με έδρα τη Ρίγα της Λετονίας (Latvia) η οποία ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την ανάπτυξη, παραγωγή και εμπόριο routers και ασύρματων συστημάτων ISP. Σήμερα, η MikroTik προμηθεύει με προϊόντα hardware και software για συνδεσιμότητα Internet στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Η εμπειρία της εταιρείας στη χρήση βιομηχανικού τύπου PC (x86) hardware και ολοκληρωμένων συστημάτων routing οδήγησε την εταιρεία το 1997 να αναπτύξει το RouterOS το οποίο είναι ένα λειτουργικό σύστημα που προσφέρει εκπληκτική σταθερότητα, τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης, ελέγχου και ευελιξία για σε όλες τις διεπαφές δεδομένων και στο routing.

Το έτος 2002 η εταιρεία αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της hardware και έτσι δημιουργήθηκε το Brandname RouterBOARD. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μεγάλο δίκτυο διανομής και μεταπωλητών στις περισσότερες χώρες του κόσμου και φυσικά πελατολόγιο πιθανά σε καθε σημείο του πλανήτη.

Η Xpatit, έχει την τιμή να έχει επιλεγεί ως επίσημος διανομέας (distributor) software και Hardware της Mikrotik στην Ελλάδα.

Καθημερινά, εξυπηρετούμε τις ανάγκες δεκάδων πελατών σε επίπεδο συμβουλευτικό για επιλογή υλικού, τεχνικής υποστήριξης, παραμετροποίησης αλλά και εκπαίδευσης στη χρήση υλικού και λογισμικού της Mikrotik.

H Xpatit πλέον αποτελεί εξειδικευμένο Training Center της Mikrotik και με εισηγητή τον κύριο Πουρνάρα Aθανάσιο,  ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της Xpatit και είναι ενταγμένος στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τις πρώτες ημέρες της σύστασής της, διοργανώνει σεμινάρια για όλες τις πιστοποιήσεις Mikrotik. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια Mikrotik μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ubiquiti

H Ubiquiti Networks είναι μια αμερικανική εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2005 με έδρα το Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια από τον Robert J. Pera. Η Ubiquiti Networks κατασκευάζει ασύρματα προϊόντα επικοινωνίας δεδομένων  με σκοπό την πώληση τους σε υπό-εξυπηρετούμενες και συνεχώς αναδυόμενες αγορές.

Με στόχο την συνεχή εξέλιξη στο χώρο της δικτυακής τεχνολογίας η εταιρεία Ubiquiti Networks κατασκευάζει προϊόντα  που δίνουν επαγγελματικές λύσεις χωρίς να έχουν υψηλό κόστος.  Με βάση αυτό το ανατρεπτικό επιχειρηματικό μοντέλο η εταιρεία έχει χαράξει την πορεία της στο χώρο επιτυχημένα κάνοντας τις τεχνολογικές της καινοτομίες προσιτές σε όλο το αγοραστικό κοινό παγκοσμίως.

Η Xpatit, έχει την τιμή να έχει επιλεγεί ως επίσημος μεταπωλητής (reseller) των προϊόντων της Ubiquiti Networks  στην Ελλάδα.

Ετησίως, εισάγουμε , διαθέτουμε (δίνοντας συμβουλές pre sales support) και υποστηρίζουμε τεχνικά δεκάδες χιλιάδες συσκευών της Ubiquiti Networks (τα περισσότερα από τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται πάντα στα 10 Best Sellers της Xpatit)  τόσο σε λιανική όσο και χονδρική πώληση στο δίκτυο συνεργατών - μεταπωλητών μας στην Ελλάδα.

Interline

H  Interline είναι μια από τις κορυφαίες  εταιρείες στο χώρο κατασκευής κεραιών για ασύρματα δίκτυα με έδρα την Πολωνία.
Η Interline κατασκευάζει υψηλής ποιότητας κεραίες βασισμένες στα διεθνή πρότυπα κατασκευής  ενώ φροντίζει να τις μεταπουλά σε ένα ευρύ δίκτυο διανομέων όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή ένωση αλλά και στις Η.Π.Α. την Ελβετία, τη Νορβηγία και την Τουρκία.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο αλλά και με μία συνεχώς εξελισσόμενη ομάδα συνεργατών , η εταιρεία Interline  προσπαθεί να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τη μεταβαλλόμενη αγορά, να βλέπει τις τάσεις της τεχνολογίας και να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σχεδιάζοντας κεραίες με τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά.  

Η Xpatit ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Interline το 2012 και έχει την τιμή να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους επίσημους μεταπωλητές της εταιρίας στην Ελλάδα.

 

Teracom

H Teracom είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ruse της Βουλγαρίας από το 1993.  Η εταιρεία  ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών απομακρυσμένης παρακολούθησης και GSM / GPRS πολυμέσων . Στόχος της Teracom είναι να ενταχθούν τα προϊόντα της πλήρως στον οικιακό και στον βιομηχανικό χώρο.

Η Teracom προσφέρει με υπερηφάνεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υποστήριξης της σε περισσότερες από 35 χώρες.
Φιλοδοξία της Teracom είναι να παρέχει  εύστοχα προϊόντα «λύσεις» που προκύπτουν από τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του πελατολογίου της.

Η Xpatit, έχει την τιμή να έχει επιλεγεί ως επίσημος διανομέας (distributor) στην Ελλάδα.

Καθημερινά, εξυπηρετούμε τις ανάγκες πολλών πελατών σε επίπεδο συμβουλευτικό για επιλογή υλικού, τεχνικής υποστήριξης, παραμετροποίησης αλλά και εκπαίδευσης στη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία Teracom. Ακολουθώντας το «μότο» της εταιρείας Teracom πιστεύουμε κι εμείς ότι η δημιουργικότητα είναι μια έννοια που προέρχεται από την ομαδική δουλειά γι’ αυτό και την επιλέξαμε ανάμεσα στους συνεργάτες μας.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ