Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων (WindowsLinuxMac Os)
Αναλαμβάνουμε να  εγκαταστήσουμε το επιθυμητό λειτουργικό σύστημα (Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Linux. Mac Os) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και τους απαραίτητους οδηγούς (drivers) του υλικού σας καθώς και όλες τις ενημερώσεις (updates) και τα βασικά προγράμματα που χρειάζονται για την ορθή λειτουργία του υπολογιστή σας. Τέλος θα διενεργηθεί λεπτομερής τεχνικός έλεγχος σωστής λειτουργίας.

Αφαίρεση ιών – κακόβουλου λογισμικού
Με την χρήση του πλέον σύγχρονου λογισμικού  το τεχνικό τμήμα της XPATIT, θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα αφαιρέσει κάθε ύποπτο αρχείο ή ανεπιθύμητο λογισμικό (virus, trojan, spyware) που μπορεί να επιβαρύνει τη σωστή λειτουργία του. 

Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών ή λογισμικού
Αναλαμβάνουμε την σύνδεση περιφερειακών συσκευών (drivers) (π.χ. εκτυπωτής, scanner κλπ.) με τον  υπολογιστή σας, καθώς και την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού επιθυμείτε, με την προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχει αυθεντική άδεια χρήσης ή είναι ελεύθερο λογισμικό  (free license software). 

Αναβάθμιση Η/Υ
Αν ο υπολογιστής σας χρειάζεται "ανανέωση" μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ο τεχνικός μας θα ελέγξει την παλαιότητα των εξαρτημάτων της κεντρικής μονάδας (tower) του υπολογιστή σας και θα σας προτείνει αν και ποια τμήματα χρειάζονται αναβάθμιση ή αντικατάσταση. Σκληρός δίσκος, κάρτα μνήμης (RAM), κάρτα γραφικών, μητρική πλακέτα, είναι οι βασικές συσκευές υλικού (hardware) που μπορούν να αναβαθμιστούν.

Backup αρχείων
Η αποθήκευση των δεδομένων σας σε κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο είναι μία πολύ σοβαρή και υπεύθυνη διαδικασία. Αναλαμβάνουμε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας (αρχεία, φωτογραφίες, emails κλπ) σε κάποιο DVD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο για να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα χάσετε, ακόμα κι αν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας. Αν πάλι θέλετε να αυτοματοποιήσετε την διαδικασία αποθήκευσης δεδομένων σε σταθερά χρονικά διαστήματα, τότε θα σας προτείνουμε – ρυθμίσουμε – εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό  ούτως ώστε να ενεργοποιείται η διαδικασία αποθήκευσης των δεδομένων σας, αυτόματα και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα της επιλογής σας.

Ανάκτηση Δεδομένων (Restore)
Σβήσατε κάποιο αρχείο κατά λάθος ή δεν έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα αρχεία η φακέλους; Ο υπολογιστής σας δε βρίσκει τον σκληρό δίσκο κατά την εκκίνηση; Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό,  θα προσπαθήσει να επαναφέρει τα χαμένα ή διεγραμμένα αρχεία σε κάποιο εξωτερικό μέσο. Στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα υλικού (hardware) ο δίσκος θα πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικές εγκαταστάσεις για να γίνει προσπάθεια ανάκτησης των δεδομένων σας.*
* Το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας  εξαρτάται από τη σοβαρότητα της βλάβης και η πιθανότητα πλήρους επαναφοράς των δεδομένων, δεν εξασφαλίζεται.

Καθαρισμός συστήματος ψύξης
Αναλαμβάνουμε με κάθε επισκευή – τεχνικό έλεγχο και τον καθαρισμό του συστήματος ψύξης του υπολογιστή σας για την αποφυγή υπερθέρμανσης και ενδεχομένης μελλοντικής δυσλειτουργίας του.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ