Η XPATIT (eXPerience AT Information Technology) είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής η οποία έχει σαν έτος εκκίνησης το 2001. Ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση (ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών.

Στην πορεία προστέθηκε σαν δραστηριότητα η εμπορία και υποστήριξη γνωστών προϊόντων λογισμικού εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης. Οι ανάγκες της αγοράς ώθησαν την εταιρεία να δημιουργήσει τμήμα Internet έτσι ώστε να προσφέρει φιλοξενία, κατασκευή ιστοσελίδων και προώθηση αυτών.

Το έτος 2008 μετά από επτά χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της πληροφορικής, έχοντας αναλάβει, μελετήσει και υλοποιήσει σημαντικά έργα και παράλληλα έχοντας αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο της η εταιρεία άλλαξε νομική μορφή και μετασχηματίστηκε σε Ετερόρρυθμο εταιρεία με διαχειριστή τον Δημήτρη Τερκενίδη.

Σήμερα παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και παρά τις ραγδαίες εξελίξεις στην κοινωνία και στην οικονομία, λόγω των συνεχών αυξανόμενων αναγκών του πελατολογίου της, η XPATIT δημιουργεί τη νέα της ιστοσελίδα που σκοπό έχει τη γρήγορη, άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της η XPATIT εξυπηρετεί τους πελάτες της με συνέπεια, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας.

Το όραμα της εταιρείας ήταν και είναι η εξέλιξη και η πρόοδος των πελατών της στο χώρο της πληροφορικής, μέσα από σωστές και υπεύθυνες συμβουλές  και κατευθύνσεις, δημιουργώντας έτσι για λογαριασμό τους ένα πλήρες και λειτουργικό σύστημα μηχανογράφησης φτιαγμένο στα μέτρα της εκάστοτε επιχείρησης εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στο πελατολόγιο της.

Με ενεργή συμμετοχή και καθημερινή ενασχόληση και ενημέρωση επί των επιτευγμάτων της υψηλής τεχνολογίας, η εταιρεία μας συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της δίνοντας έτσι άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ