Ευκαιρίες Καριέρας στην Xpatit

Η XPATIT (eXPerience AT Information Technology) είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής η οποία έχει σαν έτος εκκίνησης το 2001. Στόχος της εταιρείας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η θεμελίωση σχέσεων καλής συνεργασίας με το πελατολόγιο που συνεχώς εξελίσσεται. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η κινητήρια δύναμη είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωπικό της εταιρείας. Γεμάτοι ενθουσιασμό και άριστη τεχνογνωσία, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό για να αποκτήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η ομάδα της Χpatit  ήταν είναι και θα είναι μια μεγάλη οικογένεια.  Οι  άνθρωποι της Χpatit ενστερνίζονται τις αξίες  της εταιρείας και  λειτουργούν με αυτές τόσο στην καθημερινή τους εργασία όσο και στη συναναστροφή τους με τους πελάτες και τους συναδέλφους.

Οι άνθρωποι της xpatit είναι το κυριότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Για αυτό το λόγο δίνεται μεγάλη έμφαση, κατά την επιλογή των συνεργατών. Η γνώση και οι δεξιότητες των ανθρώπων μας καθώς και η σημασία που δίνουμε στην λεπτομέρεια, είναι οι βασικοί  παράγοντες που έφτασαν την εταιρεία στα σημερινά επίπεδα.

Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε ένα μέλος της οικογένειας της Xpatit μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρέχουσες Θέσεις Εργασίας:

Μηχανικός δικτύων και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η Xpatit ζητά να προσλάβει μηχανικό δικτύων και ηλεκτρονικών υπολογιστών με σημαντική προϋπηρεσία. Για την πλήρη περιγραφή των απαιτούμενων προσόντων κατεβάστε το σχετικό pdf.

Συνημμένα:
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ