Η αξιόπιστη λειτουργία του δικτύου της επιχείρησής σας, αποτελεί για μας πρώτη προτεραιότητα. Καταγράφουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε τη λύση του συμβολαίου υποστήριξης που χρειάζεστε.

Έλεγχος καλής λειτουργίας δικτύου και προληπτική συντήρηση.

Η XPATIT αναλαμβάνει να κάνει προγραμματισμένους ελέγχους των servers, υπολογιστών,  προγραμμάτων και των περιφερειακών σας, διασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας. Με την πρόληψη αποφεύγονται τα σοβαρά προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν, μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος ενδεχόμενης πτώσης του δικτύου (downtime), εντοπίζονται οι τομείς που μπορούν να βελτιωθούν κλπ.  Η μείωση του κόστους συντήρησης και η αύξηση της παραγωγικότητας, αποτελεί εγγύηση.

Απομακρυσμένη και Επιτόπια (Remote & onsite) υποστήριξη

Επικοινωνώντας με το Service μας, οι πελάτες μας λαμβάνουν άμεση τεχνική υποστήριξη, με αποτέλεσμα το πρόβλημά τους να λύνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της XPATIT, διασφαλίζει τη γρήγορη και πάνω από όλα αποτελεσματική επίλυση, οποιουδήποτε προβλήματος του δικτύου σας, είτε επί τόπου στο χώρο σας, είτε μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης. (μέσω TeamViewer, Ammyy Admin κλπ.)

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ