211 8000 313
  • Λ. Μαραθώνος 21, Νέα Μάκρη, Αττικής
  • 2118000313
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Newsletter
Γίνεται φόρτωση...

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1) Παραλαβή προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα Λ. Μαραθώνος 21 Νέα Μάκρη Αττικής. Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας μας για να επιβεβαιώσετε την ορθότητα και τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας. Επιπλέον για παραγγελίες που χρειάζονται επεξεργασία για να εκτελεσθούν (π.χ. προγραμματισμένα προϊόντα ή συγκεκριμένα μέτρα καλωδίου κ.α.) θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για την ακριβή ώρα που θα είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα παραλάβετε. Οι παραλαβές παραγγελιών από το φυσικό μας κατάστημα γίνονται καθημερινές από τις 9:15 έως τις 18:30 και το Σάββατο από τις 09:15 έως τις 15:00 κατόπιν πάντα της σχετικής συνεννόησης.
2) Αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας εταιρείες courier είναι η Γενική Ταχυδρομική και οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ –«Πόρτα- Πόρτα» ενώ το κόστος αποστολής των προϊόντων αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα:

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΜΑ (ΒΑΡΟΣ - 2KG)*
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟΥ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 2.5€ 1 €
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 2.5€ 1 €
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1.5€ 1 €


* Για τον υπολογισμό του βάρους μιας παραγγελίας προσμετράται και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων ενώ τελικός υπολογισμός βάρους γίνεται από τον αριθμό που υπερτερεί (δηλαδή βάρος ή ογκομετρικό βάρος)
Οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας εταιρείες courier για αποστολές στην Κύπρο είναι η Γενική Ταχυδρομική και η εταιρεία Skynet.
3) Αποστολή προϊόντων με συνεργαζόμενη με τον πελάτη εταιρεία Courier ή Μεταφορική Εταιρεία. Κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης και επιλογής τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλογής του πελάτη.
4) Παράδοση με μεταφορική εταιρεία για επιλεγμένους προoρισμούς στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τρόπος μεταφοράς γίνεται σε περιπτώσεις ογκοδών δεμάτων και φυσικά αφού εξοφληθούν τα προϊόντα μιας παραγγελίας. Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία γίνεται την επομένη ημέρα από την εξόφληση μιας παραγγελίας εφόσον αυτή έχει εξοφληθεί μέχρι και τις 14:00. Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει και σε πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
 
Χρόνος παράδοσης:
Οι αποστολές όλων των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:30 και το Σάββατο στις 12:00 εκτός αργιών. Οποιαδήποτε παραγγελία τοποθετηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επομένη εργάσιμη με δεδομένη την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για τους ακριβής χρόνους παράδοσης των παραγγελιών θα πρέπει να επικοινωνείτε με τις αντίστοιχες εταιρείες courier χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας ή με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας από τις αντίστοιχες σελίδες των εταιρειών Courier. Ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται με sms για τις παραγγελίες που τοποθετούνται τηλεφωνικά και με e-mail για τις παραγγελίες που τοποθετούνται ηλεκτρονικά. 

1) την Γενική Ταχυδρομική
2) τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

* Για παραλαβές των προϊόντων από τοπικά πρακτορεία των συνεργαζόμενων εταιρειών courier θα πρέπει να ενημερώνετε το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας κατά την τοποθέτηση της εκάστοτε παραγγελίας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.
** Παραδόσεις πακέτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier δεν γίνονται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος μεταφορικών την ημέρα του Σαββάτου.
*** Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier δεν παραδίνουν παραγγελίες αυθημερόν.

**** Προσοχή! Σε περίπτωση που κατά την παράδοση της παραγγελίας σας παρατηρήσετε εμφανείς φθορές στο πακέτο (π.χ. τρύπες, τσακίσματα, ξεφτισμένες μεμβράνες) προχωρήστε σε άρνηση παραλαβής και επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας άμεσα. 

Για αγορές άνω των 600€ ευρώ τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής είναι δωρεάν. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή με τις ισχύουσες πολιτικές συνεργασίας μεταπωλητών που υιοθετεί η εταιρεία XPATIT - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ